Vakantieveilingen reviews & ervaringen

 • Website

  vakantieveilingen.nl

 • Categorie

  Reisorganisaties

Bestelproces

6

Service

8

Prijs

10

Bezorging

6

7.5

100% zou dit bedrijf aanbevelen

VakantieVeilingen is een reisbureau met een twist. Want bij hen worden vakanties, uitstapjes en cadeaus dagelijks geveild en niet voor een vaste prijs aangeboden. Dat betekent dat je soms hele mooie deals kunt sluiten en de vakantie van je dromen vindt voor een aanzienlijk lagere prijs. De veilingen zijn eerlijk, interessant en een uitstekende keuze voor als je van spontaniteit houdt. In deze VakantieVeilingen review lees je over dit unieke concept en de beoordelingen en betrouwbaarheid van het bedrijf. Heb je zelf een VakantieVeilingen beoordeling, laat deze hier dan achter.

VakantieVeilingen in het kort

VakantieVeilingen bestaat sinds 2007 en begon als een experiment. Op een zolderkamer ergens in het land kregen ze het idee om veilingen aan te gaan bieden aan mensen die op zoek zijn naar een dagje uit of vakantie. Dit kwam voort uit de oprichters eigen liefde voor spellen en spontane acties. Het idee bleek een succes en al snel werd VakantieVeilingen erg populair in Nederland. Sinds 2015 is het ook in België actief. Met meer dan 2,5 miljoen gelukkige winnaars per jaar, zijn ze dan ook een van de grootste spelers op deze twee markten. Elke dag worden er duizenden nieuwe veilingen aangeboden die iedereen de mogelijkheid geven een goede deal te vinden.

VakantieVeilingen ervaring

Dit alles klinkt geweldig, maar het is wel de bedoeling dat je daar kwalitatieve producten voor terugkrijgt. Is dit niet het geval, dan betaal je graag wat extra voor een vakantie of dagje uit dat wel goed geregeld is. VakantieVeilingen ervaringen van voorgaande gebruikers zijn dan een uitstekende maatstaf. En over het algemeen zijn deze erg positief. Mensen zijn vooral onder de indruk van de website, het concept en de goede aanbiedingen. Daarbij zijn de producten uitstekend in orde en website ook. Negatieve VakantieVeilingen beoordelingen gaan vooral over het feit dat een goede aanbieding niet gegarandeerd is en dat klachten niet altijd direct of naar behoren worden opgelost. Van alle VakantieVeilingen reviews die zijn achtergelaten, zijn drie kwart van de gebruikers zeer tevreden.

Is VakantieVeilingen betrouwbaar?

Van de ervaringen en beoordelingen over VakantieVeilingen leer je veel, maar als je de betrouwbaarheid wilt meten, dan wil je concreet bewijs. Keurmerken zijn dan een goede maatstaf, maar deze heeft VakantieVeilingen niet. Dat kan zijn omdat de producten van andere aanbieders komen, maar minimaal een garantie voor een veilige website is wel zo fijn. Voordat je een vakantie aanschaft, kijk dan of je aanbetaling gegarandeerd is en of je uitgaven tijdens calamiteiten worden vergoed. Hiervoor staan de ANVR- en SGR-keurmerken garant. VakantieVeilingen heeft wel een geldig KVK-nummer, een goed SSL-certificaat en een winkel die in Nederland is geregistreerd. Voorgaande gebruikers klagen niet over betrouwbaarheid.

VakantieVeilingen klachten

Wil je een VakantieVeilingen klacht indienen, dan doe je dat via de klantenservice. Er lijkt geen specifieke procedure voor te zijn, waarschijnlijk omdat ze naast vakanties ook een groot aantal andere producten veilen. Heb jij een klacht, dan kun je ze e-mailen op webcare@vakantieveilingen.nl of bellen via 020-760 50 70. Daar zal het dan verder worden opgepakt.

Betalingsmogelijkheden

VakantieVeilingen biedt haar klanten de belangrijkste betaalmogelijkheden aan:

 • VISA
 • Mastercard
 • iDEAL
 • Bancontact.
 • PayPal

Daarbij zijn dit veilige betaalmethoden en omdat de website ook de juiste SSL-certificaten heeft kun je ervan op aan dat je betalingsgegevens niet kunnen worden gestolen en dat je zorgeloos je geld kunt overmaken.

Gebruiksvriendelijkheid website

De VakantieVeilingen website is vrij gebruiksvriendelijk, ook al staat deze erg vol. Eerst geef je aan waarin je geïnteresseerd bent, zoals producten, dagjes uit, hotels, diners of bulkveilingen. Vervolgens krijg je een overzicht met de veilingen die lopen, wat er al geboden is en hoe lang deze nog open zullen staan. Om van de veilingen gebruik te kunnen maken moet je wel een account aanmaken en bij VakantieVeilingen inloggen. De website staat ook vol met handige informatie over de werkwijze en de contactmogelijkheden.

Er is ook een VakantieVeilingen app die je kunt downloaden. Deze is wat overzichtelijker dan de website en dus ook via je mobiele apparaten te gebruiken. Als je veel van VakantieVeilingen gebruik denkt te gaan maken, dan is het zeker een goed idee om ook deze app toe te passen.

VakantieVeilingen contact, helpdesk en klantenservice

Er zijn verschillende manieren waarop je contact op kunt nemen met VakantieVeilingen. Allereerst is er een uitgebreide FAQ-sectie waar je probeert je antwoord te vinden. Je kunt daar het onderwerp ingeven van je vraag en kijken of deze wordt behandeld. Vind je daar niet wat je zoekt, dan kun je VakantieVeilingen bellen op 020-760 50 70 of e-mailen via het contactformulier of webcare@vakantieveilingen.nl. De klantenservice is open van 09:00 tot 18:00 op werkdagen en van 10:00 tot 17:00 in het weekend (zaterdag én zondag). Verder hebben ze ook een Facebookpagina en een Instagram account waarmee je contact kunt leggen.

1 reviews

Let op de administratiekosten

Ik bied best vaak op vakantieveilingen. Maar bij goedkope producten moet je echt letten op de administratiekosten, die kunnen in verhouding hoog staan. Staat er wel bij maar niet echt duidelijk.

Schrijf een review over Vakantieveilingen
 • Bestelproces

 • Service

 • Prijs

 • Bezorging

Zou je vaker iets bestellen bij dit bedrijf?

Totaal

0