Sunparks reviews & ervaringen

 • Website

 • Categorie

  Vakantieparken

Bestelproces

8.5

Service

8.5

Prijs

7

Bezorging

7.5

7.9

75% zou dit bedrijf aanbevelen

Sunparks is een klein bedrijf dat jou vakanties aanbiedt met ‘alle gemakken van thuis’. Ze beheren twee vakantieparken, beide in België, waar iedereen in het gezin zich kan vermaken. Ook al is Sunparks niet groot, het is een complete oplossing voor een mooie vakantie in België voor het hele gezin.

In deze Sunparks review lees je over wat je van een vakantie bij Sunparks kunt verwachten. We bekijken Sunparks ervaringen, bespreken hoe je een Sunparks klacht indient en hoe je met Sunparks contact legt. Laat ook je eigen Sunparks beoordeling achter, voor toekomstige lezers en klanten.

Sunparks en Center Parcs

Sunparks maakt deel uit van Center Parcs Europe. Ze hebben twee vakantieparken in beheer, namelijk de Kempense Meren en Oostduinkerke aan Zee. Ze bestaan al sinds 1981, dus hebben voldoende ervaring opgebouwd in de sector. In 2011 werden ze onderdeel van Center Parcs.

Het park in Kempense Meren is gevestigd bij Mol in België en heeft 650 bungalows en 50 hotelkamers. Je boekt een overnachting aan het Rauwse meer. Bij park in Oostduinkerke aan Zee kan je een strandvakantie boeken. Alle Sunparks parken besteden veel aandacht aan duurzaamheid en bieden opties zoals wellness, kinderspeeltuinen en een tropisch zwembad aan op locatie.

Sunparks ervaringen

Veel klanten die eenmaal met Sunparks op vakantie zijn gegaan, schrijven in hun Sunparks beoordeling dat ze er zeker naar terug zouden gaan. Ze zijn blij over de faciliteiten op de parken, de hond mag mee, over het mooie huisje en de fijne sauna. Ook zijn ze zeer tevreden over de medewerkers en klantenservice.

Niet veel voorgaande gasten laten negatieve Sunparks reviews achter en doen ze dat wel, dan zijn dat de standaard verhalen. Het huisje was teleurstellend of de klantenservice was niet behulpzaam. Helaas weten we niet hoe Sunparks deze klachten oppakt en oplost, want ze reageren er niet openlijk op.

Is Sunparks betrouwbaar?

Met meer dan 40 jaar Sunparks ervaring en een succesvolle bedrijfsvoering kan je er wel vanuit gaan dat deze aanbieder betrouwbaar is. De vele goede Sunparks beoordelingen ondersteunen dat. Maar is er concreet bewijs? 

Dit zijn de punten waarmee je zelf bepaalt of Sunparks betrouwbaar is of niet.

 • De website van Sunparks is beveiligd en dat betekent dat alle gegevens die je daar achterlaat niet kunnen worden gestolen door derden.
 • Sunparks hanteert veilige betaalmethoden en betalen in termijnen is mogelijk.
 • Sunparks maakt deel uit van een veel groter bedrijf, namelijk Center Parcs.
 • Sunparks is een partner van TripAdvisor.
 • De Sunparks parken zijn in het bezit van een Green Key certificaat.

Sunparks klachten

Als je een Sunparks klacht hebt die je bespreekbaar wilt maken, dan is het allereerst het beste om dat direct bij het park te doen. Zij kunnen deze dan direct oppakken en oplossen. Ben je nog niet op vakantie geweest of ben je alweer thuis, dan dien je hem schriftelijk in. Dat kan via het klachtenformulier op de website of per post.

Het klachtenformulier is wel lastig te vinden. Je gaat via de FAQ-pagina naar ‘Mijn Verblijf’ en de vraag ‘Ik heb een opmerking over mijn verblijf, waar kan ik terecht?’ en krijgt daar een link naar een pagina waar je vervolgens je informatie achter kunt laten.

Betaalmogelijkheden bij Sunparks

Helaas kan je bij Sunparks niet met iDEAL betalen. Ze bieden twee betaalmogelijkheden aan, namelijk met creditcard (VISA, Mastercard) of met een bankoverschrijving. Betalen is volledig veilig, maar de mogelijkheden zijn beperkt.

Een andere optie die je hebt is om met Ecocheques te betalen. Daar is wel een speciale procedure voor en je moet je boeking dan telefonisch maken op het nummer 070 223 723. Geef daar aan dat je Ecocheques wilt gebruiken en ze regelen het verder voor je.

Gebruiksvriendelijkheid Sunparks website

De website van Sunparks is duidelijk, maar bepaalde informatie is lastig te vinden. De klachtenprocedure, bijvoorbeeld. Daarbij geven ze aan dat je je Sunparks klacht met de post kunt indienen, wat natuurlijk erg gedateerd is. Ook ziet de website er wat verouderd en onoverzichtelijk uit.

Het vinden van een vakantie is niet lastig. Er zijn twee parken om uit te kiezen en daarna vul je in wanneer je wilt overnachten en in welk soort accommodatie. Je krijgt een overzicht met prijzen en boeken daarna is zo gedaan.

Je kunt niet bij Sunparks inloggen om je boeking en betalingen verder te beheren.

Met Sunparks contact opnemen

De contactpagina van Sunparks verwijst je naar de FAQ-pagina. Als je daar je antwoord niet vindt, dan ga je naar het Customer Contact Center, bereikbaar op telefoonnummer 0900 – 20 22 023. Zij zijn open op maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 19:00 uur, op zaterdag van 09:00 uur tot 17:00 uur en op zondag van 10:00 uur tot 17:00 uur. Er wordt geen e-mailadres gegeven.

Sunparks is ook actief op sociale media, en te volgen via Facebook en Twitter.

4 reviews

Fijn verblijf!

Ons verblijf bij Sunparks was super! Het huisje was schoon en modern, en het park bood veel activiteiten voor het hele gezin. We hebben genoten van het grote zwembad en ook de leuke speeltuinen in het park. De medewerkers waren vriendelijk en behulpzaam. Een aanrader voor een gezellige vakantie!

Prima verblijf

Mijn verblijf bij Sunparks was een leuke ervaring. Het park is ideaal voor gezinnen en er is genoeg te doen voor kinderen. Het huisje was netjes en comfortabel.

Oude huisjes

Mijn verblijf bij Sunparks was matig. Het huisje was verouderd en niet goed schoongemaakt. Er was weinig te doen op het park en het zwembad was klein en druk. Het personeel was wel vriendelijk. Voor ons geen tweede keer.

Gewoon goed park

Als iemand die vaak klaagt, moet ik toegeven dat mijn verblijf bij Sunparks me behoorlijk heeft verrast. Het huisje was netjes en comfortabel en het park bood genoeg activiteiten.

Schrijf een review over Sunparks
 • Bestelproces

 • Service

 • Prijs

 • Bezorging

Zou je vaker iets bestellen bij dit bedrijf?

Totaal

0