Center Parcs reviews & ervaringen

 • Website

 • Categorie

  Vakantieparken

Bestelproces

10

Service

9

Prijs

5

Bezorging

10

8.5

100% zou dit bedrijf aanbevelen

Center Parcs is een bekend begrip in Nederland en dat al meer dan 50 jaar. De vakantieparken zijn bekend om hun natuurlijke ligging, in het bos of aan het water. Ze hebben alles, van een overdekte plaza tot een subtropisch zwemparadijs.

Het is dan ook niet vreemd dat veel Nederlanders wel eens een midweek, weekendje of een weekje weg bij Center Parcs hebben geboekt. Deze Center Parcs review vertelt je over hun Center Parcs ervaringen, over de betrouwbaarheid van deze aanbieder en over hoe je met Center Parcs contact opneemt. Daarna laat je hier ook je eigen Center Parcs beoordeling achter.

Center Parcs in het kort

De naam ‘Center Parcs’ is een verzamelnaam voor meerdere vakantieparken van twee verschillende bedrijven, genaamd Center Parcs Europe en Center Parcs Limited. Ze beheren bungalowparken in verschillende landen, waaronder Nederland, Groot-Brittannië, Frankrijk, Ierland en Duitsland. Je kunt slapen in een vakantiehuisje, maar ook in een boomhuis, een woonboot of een strandhuis.

Center Parcs werd meer dan 50 jaar geleden opgericht in Rotterdam door Piet Derksen. Nu zijn er 34 vakantieparken en managen ze jaarlijks miljoenen boekingen. Door de recente vernieuwingen die ze hebben doorgevoerd hebben ze 4 nieuwe parken kunnen openen en kunnen we 3 nieuwe parken in Europa verwachten binnenkort.

Center Parcs ervaringen

Er zijn veel mensen die echt van hun vakantie bij Center Parcs genoten hebben. Het personeel is erg vriendelijk, kinderen worden goed vermaakt en de huisjes zijn schoon en compleet. Veel mensen zijn ook tevreden over de ligging, bijvoorbeeld vlakbij Disneyland of Plopsaland. Ook problemen die ontstaan op locatie worden snel opgelost, volgens de Center Parcs reviews.

Center Parcs klachten worden niet altijd beantwoord door een medewerker van de klantenservice. Het is dus moeilijk te zien of ze worden opgelost. Het zijn vaak Center Parcs beoordelingen over het terugkrijgen van het geld bij annulering of een teleurstellend huisje. Dit zijn vrij standaard klachten die je ook bij andere vakantieparken terugziet.

Is Center Parcs betrouwbaar?

Center Parcs bestaat al meer dan 50 jaar en dat betekent dat ze iets goed doen. Betrouwbaarheid is te zien aan het feit dat ze al zo lang goede vakanties aanbieden en continu bezig zijn met verbetering. Er zijn ook andere manieren waarop je dit kunt meten:

 • De website van Center Parcs is beveiligd en je gegevens kunnen dus niet vrij worden gegeven.
 • Center Parcs biedt veilige en bekende betaalmethoden aan.
 • Er zijn geen keurmerken of certificeringen waar Center Parcs bij is aangesloten, maar de individuele parken hebben wel verscheidene prijzen gewonnen.

Een klacht indienen bij Center Parcs

Een Center Parcs klacht indienen gaat via de klachtenprocedure. Er is een online klachtenformulier waarmee je jouw verhaal kunt doorgeven. Iemand van Center Parcs zal je dan zo snel mogelijk een inhoudelijk antwoord sturen. Dit formulier gebruik je voordat je op vakantie bent geweest of nadat je al terug bent.

Heb je een klacht terwijl je bij Center Parcs verblijft, dan is het beter om deze direct op het park zelf te melden. Zij gaan dan op zoek naar een oplossing zodat jij een goede vakantie hebt. Op alle parken in Nederland, België en Duitsland kan je je klacht ook melden via de WhatsApp service.

Betaalmogelijkheden bij Center Parcs

Je kunt bij Center Parcs op verschillende manieren betalen voor je boeking. Allereerst is er iDEAL. Uiteraard worden de grote creditcards ook geaccepteerd, dus VISA, Mastercard en American Express. Onderaan de website staat dat PayPal ook een optie is.

Betalen met een elektronische cadeaubon kan terwijl je reserveert. Heb je een papieren voucher, dan kan je die gebruiken als je persoonlijk boekt via de klantenservice (010 798 0980). Center Parcs hanteert geen betalingstoeslag.

Gebruiksvriendelijkheid Center Parcs website

De website van Center Parcs is erg gebruiksvriendelijk. Op de homepage krijg je direct de informatie die je nodig hebt, zoals het telefoonnummer van de klantenservice, filters om in te stellen en een bestemming te vinden. Een andere manier om dat te doen is door de kaart te openen en te zien welke parken beschikbaar zijn in de omgeving die jij in gedachten hebt.

Heb je een park gevonden, dan krijg je informatie over dit park en de opties die je daar hebt. Boeken daarna is gemakkelijk en snel gedaan. Je plaatst je aanbetaling en beheert deze online. Je kunt namelijk op Mijn Center Parcs inloggen en zo allerlei zaken regelen. Er is geen Center Parcs ervaring te vinden die ontevreden is over de gebruiksvriendelijkheid van de website.

Center Parcs contact en klantenservice

Je bereikt de Center Parcs klantenservice het beste telefonisch, op 010 798 0980. Ze zijn open op maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 21:00, op zaterdag van 09:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 17:00. 

Center Parcs is ook actief op verschillende sociale mediakanalen, zoals Facebook, Instagram, Twitter en YouTube.

2 reviews

Eemhof was een mooi park, wel duurder geworden

Weekendje Eemhof met het gezin gedaan. Het zwembad is echt fantastisch hier en we vonden het één van de mooiste parken waar we geweest zijn. Wel een stuk duurder geworden dit jaar dan afgelopen jaren, maar ja wat niet..

Al jaren tevreden

Elk jaar boeken we weer de kerstvakantie naar een leuk Center Parcs huisje. Valt eigenlijk nooit tegen en we weten na al die jaren wat te verwachten. Altijd goede service, leuke huisjes en mooie parken.

Schrijf een review over Center Parcs
 • Bestelproces

 • Service

 • Prijs

 • Bezorging

Zou je vaker iets bestellen bij dit bedrijf?

Totaal

0