Belvilla reviews & ervaringen

 • Website

 • Categorie

  Overnachten

Bestelproces

0

Service

0

Prijs

0

Bezorging

0

0

Het is de missie van Belvilla om jou een onvergetelijke vakantie te bezorgen. En dat doen ze al sinds 1980. Of je nu een weekendje weg, een strandvakantie of een wintersportvakantie zoekt, bij Belvilla regelen ze het voor je.

Denk jij eraan de organisatie van jouw vakantie uit handen te geven aan Belvilla? Dan staat deze Belvilla review vol met nuttige informatie. We bespreken de betrouwbaarheid, de gebruiksvriendelijkheid en de Belvilla ervaringen. Daarna moedigen we iedereen aan om hier ook hun eigen Belvilla beoordeling achter te laten.

Meer dan 40 jaar Belvilla

Belvilla werd in 1980 opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste aanbieders in Europa. Ze bieden vakantiehuizen aan in onder andere Nederland, Duitsland, Italië, België, Frankrijk en Groot-Brittannië en brengen jaarlijks meer dan 650.000 gasten onder. 

Bij Belvilla vind je een aanbod van meer dan 40.000 vakantiehuizen verspreid over 20 landen in Europa. Deze zijn gelegen op uitstekende plekken, zoals in de bergen, aan het strand of juist in het centrum van de stad. Er komen regelmatig nieuwe bestemmingen bij. Transparantie staat bij Belvilla centraal en bij elk vakantiehuisje vind je daarom eerlijke informatie over (bijkomende) kosten en locatie.

Belvilla ervaringen

De Belvilla beoordelingen die op review sites worden achtergelaten zijn over het algemeen erg positief. De klantenservice is behulpzaam, de website gemakkelijk te gebruiken en de prijzen goed. Een groot aantal Belvilla klanten gebruiken ze opnieuw voor hun volgende vakanties.

Omdat mensen liever klagen dan iets positiefs schrijven, vind je ook enkele negatieve Belvilla reviews. Gelukkig zijn dit er veel minder. Het is goed om te zien dat een Belvilla medewerker de moeite neemt om op elke negatieve Belvilla ervaring te reageren. Soms doen ze dat al binnen een paar uur nadat deze geplaatst wordt. Ze zoeken proactief naar een oplossing en dat is positief.

Is Belvilla betrouwbaar?

De vele positieve Belvilla beoordelingen vertellen je veel over de betrouwbaarheid van deze aanbieder. Er zijn ook andere manieren waarop je dat kunt testen, bijvoorbeeld aan de hand van de volgende punten.

 • Belvilla biedt veilige en bekende betaalmethoden aan.
 • De website heeft een beveiligde SSL-verbinding.
 • Ze zijn al meer dan 40 jaar succesvol in wat ze doen en hebben voldoende ervaring.

Een Belvilla klacht achterlaten

Heb je een Belvilla klacht die je wilt melden, dan kan dat op een aantal manieren. Ben je nog niet op vakantie geweest of ben je al terug, dan meld je je klacht via de contactpagina. Kies ‘iets anders’ als onderwerp van je bericht en vervolgens kan je ‘ik heb een klacht’ uitkiezen. Belvilla zal je klacht dan binnen 5 dagen aannemen.

Wil je juist een Belvilla klacht indienen terwijl je op vakantie bent, dan meld je deze telefonisch. Het nummer dat je daarvoor moet bellen wordt op je verblijfsticket vermeld. 

Betaalmogelijkheden bij Belvilla

Zoals al even aangegeven biedt Belvilla veilige en betrouwbare betaalmethoden aan. In Nederland kan je betalen met iDEAL, creditcard, PayPal en met een Reiscadeau voucher. Nadat je je vakantie hebt gevonden en geboekt, kom je op de betaalpagina en geef je aan hoe je deze wilt voldoen. Je kunt daarna op Mijn Belvilla inloggen en je betalingen beheren.

Belgische klanten kunnen betalen met Mister Cash, creditcard en PayPal terwijl klanten uit andere landen gebruik kunnen maken van een bankoverschrijving, PayPal en een creditcardbetaling. Je betaalt de huurprijs bij Belvilla altijd vooruit. Een borgsom of andere kosten betaal je ter plaatse, indien van toepassing.

Gebruiksvriendelijkheid Belvilla website

Veel positieve Belvilla reviews geven aan dat een vakantie boeken via deze website zo gedaan is. Je geeft aan waar je naartoe wilt en wanneer en je krijgt een duidelijk overzicht van de accommodaties die daaraan voldoen. Wat erg handig is, is dat je daarna ook suggesties krijgt voor een andere periode, voor als een huisje al geboekt is of als de prijs dan anders is.

Je krijgt allerlei informatie over de accomodatie en wat er aanwezig is. Je maakt gemakkelijk een keuze en boekt met één druk op de knop. Nadat je geboekt hebt, kan je je boeking beheren en je betalingen controleren door op Mijn Belville in te loggen.

Met Belvilla contact opnemen

Heb je een vraag voor Belvilla of heb je informatie nodig, dan kan je deze eerst proberen te vinden op de veelgestelde vragen pagina. Staat deze er niet tussen, dan zijn er een aantal manieren om met iemand te spreken.

De beste manier om iemand bij Belvilla te bereiken is via de live chat. Je legt snel contact met een knop op de website. Er is ook een contactformulier, dus een optie om te e-mailen, maar deze is wat lastiger te vinden. Ook om het telefoonnummer +31882021212 te achterhalen is niet gemakkelijk. De klantenservice is bereikbaar op werkdagen van 08:30 tot 17:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:00. Op zondag zijn ze gesloten.

Schrijf een review over Belvilla
 • Bestelproces

 • Service

 • Prijs

 • Bezorging

Zou je vaker iets bestellen bij dit bedrijf?

Totaal

0