Natuurhuisje reviews & ervaringen

 • Website

  natuurhuisje.nl

 • Categorie

  Hotels

Bestelproces

10

Service

10

Prijs

10

Bezorging

10

10

100% zou dit bedrijf aanbevelen

Via Natuurhuisje kun je een vakantiehuisje huren in het midden van de natuur. Dit is dus geen aanbieder die je gebruikt voor stedentrips of rondreizen, maar voor als je een schitterende plek zoekt weg van alle drukte, gebouwen en vervoermiddelen. Je vindt er huisjes in heel Europa die elk gemeen hebben dat ze gelegen zijn in een enkel natuurlijke omgeving. Je wordt wakker met de vogels en met het landschap aan je voordeur. Het is dus heel duidelijk wat de doelgroep is die van Natuurhuisje gebruik maakt. In deze Natuurhuisje review lees je over de ervaringen van haar gebruikers en laat je zelf ook een Natuurhuisje beoordeling achter.

Natuurhuisje in het kort

Natuurhuisje werd opgericht door Tim en Luuk van Oerle, beide natuurliefhebbers. Tim is een vogelaar en Luuk natuurfotograaf en ze besloten hun passie voor de buitenwereld met hun klanten te delen. Het gevolg is een website waar vakantiehuisjes worden aangeboden die midden in de natuur liggen. Tegelijkertijd helpt Natuurhuisje mee aan belangrijke natuurprojecten in heel Europa en kun je ook je vakantiehuisje via hen verhuren. Of je nu een boomhut, een pipowagen, een yurt of een huisje met jacuzzi wilt, bij Natuurhuisje is de keuze enorm. Ze fungeren als de bemiddelaar tussen de verhuurder en de huurder en de website is een platform waar beide met elkaar in contact worden gebracht.

Natuurhuisje ervaring

De ervaringen van voormalige Natuurhuisje gebruikers vertellen je veel over het bedrijf waarbij je je vakantie gaat boeken. En deze zijn over het algemeen erg positief. De prijzen zijn goed, de huisjes zijn mooi en netjes onderhouden en de website is gebruiksvriendelijk. Wat ook gunstig is, is dat huurders tevreden zijn over het contact met de klantenservice van Natuurhuisje. Uiteraard zijn er ook negatieve Natuurhuisje ervaringen te vinden. Deze gaan over de staat waarin het huisje wordt aangetroffen of de houding van de verhuurders en Natuurhuisje is daarin slechts de bemiddelaar. Wat wel erg positief is, is dat er de meeste negatieve Natuurhuisje beoordelingen door het bedrijf zelf zijn beantwoord en dat er actief naar een oplossing wordt gezocht.

Is Natuurhuisje betrouwbaar?

Mensen klagen altijd graag en daarom kunnen negatieve recensies soms overweldigend overkomen. Het is een feit dat meer dan 90% van de Natuurhuisje gebruikers hier erg positief over zijn (Trustpilot). Maar Natuurhuisje reviews zijn niet de enige manier om betrouwbaarheid te meten. Keurmerken geven je als gebruiker ook bepaalde garanties en helaas heeft Natuurhuisje deze niet. Dat is gedeeltelijk omdat ze niet zelf huisjes verhuren, maar alleen een platform verzorgen. Ze hebben wel een geldig KVK-nummer, een beveiligde verbinding door middel van het laatste SSL-certificaat en hun website is al vele jaren actief.

Natuurhuisje klachten

Er is geen directe procedure of specifiek e-mailadres dat je kunt gebruiken als je een Natuurhuisje klacht wilt indienen.

 • Je kunt ze bellen op 085 888 3337.
 • Je kunt ze e-mailen op info@natuurhuisje.nl.
 • Klachten over de accomodatie zelf laat je direct bij de eigenaar achter.

Betaalmogelijkheden

Er zijn verschillende manieren waarop je bij Natuurhuisje kunt betalen. Regelen zij dit voor jou, dan krijg je een e-mail met daarin alle informatie die je nodig hebt over de betaling en de termijnen. Deze kun je vervolgens voldoen door iDEAL, Mister Cash of een SEPA Bankoverschrijving te gebruiken. Het is ook mogelijk dat de betaling direct met de eigenaar van het huisje wordt geregeld. In dat geval wordt dat vaak via een bankoverschrijving gedaan en regel je dat zelf met de verhuurder. In beide gevallen kan er sprake zijn van een aanbetaling.

Gebruiksvriendelijkheid website

De Natuurhuisje website bevat veel informatie en is erg duidelijk en rustig vormgegeven. Het doet je direct denken aan de natuur en de rust die je daarvan krijgt. De doelgroep is dus erg duidelijk. Het is wel belangrijk om je te realiseren dat Natuurhuisje een platform is voor verhuurders. Zoek je een verblijfplaats in de natuur, dan geef je je bestemming in, je reisdata en het aantal mensen waarmee je bent. Vervolgens krijg je een volledig overzicht van alle verhuurders die daaraan voldoen. Je kunt ook zoeken op meest bezochte bestemmingen en soorten natuurhuisjes.

Natuurhuisje contact, helpdesk en klantenservice

Contact opnemen met Natuurhuisje kan op verschillende manieren. Kijk eerst of je vraag beantwoord wordt via de handige FAQ-pagina. Is dat niet zo, dan kun je ze bellen op 085 888 3337 (NL) en 078 481 118 (BE). E-mailen kan ook via info@natuurhuisje.nl. Als gebruiker kun je bij Natuurhuisje inloggen en zo nog meer informatie krijgen, specifiek voor huurders of verhuurders. Een laatste contactmogelijkheid zijn de sociale media kanalen en dan zijn ze actief op Facebook, Pinterest, Instagram, Twitter en LinkedIn.

1 reviews

Leuke huisjes en goede prijs

Leuke huisjes en prijzen zijn hier gewoon echt all in (zoals schoonmaak en toerismebelasting) boek hier dan ook vaak, echte aanrader!

Schrijf een review over Natuurhuisje
 • Bestelproces

 • Service

 • Prijs

 • Bezorging

Zou je vaker iets bestellen bij dit bedrijf?

Totaal

0