Voordeeluitjes reviews & ervaringen

 • Website

 • Categorie

  Hotels

Bestelproces

10

Service

8

Prijs

10

Bezorging

6

8.5

100% zou dit bedrijf aanbevelen

Bij Voordeeluitjes kun je een hotel of vakantiepark boeken en pas bij aankomst betalen. Dat maakt ze anders dan andere reisbureaus. Via hen boek je allerlei verschillende arrangementen en vakantiepark trips, in Nederland maar ook daarbuiten. Van autovakanties tot fiets-arrangementen en van nachtjes weg tot hele zomervakanties, je vindt iets bijzonders bij Voordeeluitjes. Deze Voordeeluitjes review vertelt je alles over wat je moet weten als je je vakantie door hen laat boeken. Heb jij een Voordeeluitjes ervaring? Laat hier dan je eigen beoordeling achter.

Dit is Voordeeluitjes

Het bedrijf Voordeeluitjes bestaat al 13 jaar en is van een klein bedrijfje in een woonkamer uitgegroeid naar een grote onderneming met meer dan 100 medewerkers. Via de Voordeeluitjes website boek je arrangementen in Nederland, België, Duitsland en een aantal andere landen in Europa. In totaal heb je de keuze uit meer dan 7500 vakanties. Dit aanbod is erg divers, dus er is een optie die bij iedereen past. Als je boekt ontvang je direct een bevestiging en betaal je pas bij aankomst. Maatwerk is ook mogelijk, als je je specifieke vraag bij Voordeeluitjes neerlegt.

Voordeeluitjes ervaringen van voorgaande klanten

Voorgaande klanten zijn erg tevreden over Voordeeluitjes. Ze laten in hun Voordeeluitjes beoordelingen weten dat je er goede vakanties kunt vinden voor een scherpe prijs. Er zijn klanten die regelmatig terugkomen, omdat ze zo tevreden zijn. Er zijn drie specifieke punten waar veel Voordeeluitjes reviews positief over spreken.

 • Een groot en gevarieerd aanbod.
 • Voldoende en duidelijke informatie op de website.
 • Gemakkelijk te gebruiken website.

Er worden uiteraard ook enkele negatieve Voordeeluitjes beoordelingen achtergelaten. Dit zijn er wel een stuk minder. Klachten gaan over slechte bereikbaarheid van de klantenservice en niet meedenken bij lastige situaties. Ook zijn er reizigers die aangeven dat hun boeking niet bij het hotel was doorgegeven.

Is Voordeeluitjes betrouwbaar?

Helaas heeft Voordeeluitjes geen keurmerk, wat een uitstekend bewijs van kwaliteit zou zijn geweest. Er zijn wel enkele andere manieren waarop je de betrouwbaarheid van Voordeeluitjes kunt controleren. Ze hebben bijvoorbeeld een beveiligde verbinding, wat betekent dat je er gerust je persoonlijke gegevens achter kunt laten. Er zijn geen betalingen nodig, want dat doe je via het hotel.

Voordeeluitjes heeft ook een aantal prijzen gewonnen, zoals Zoovers Beste Hotelaanbieder (2016, 2017 en 2019) en Populairste website van het jaar (2020 en 2021). Ze zijn onderdeel van Freetime Company B.V., een grote speler in de vakantiebranche. Dit alles wijst erop dat Voordeeluitjes gewoon betrouwbaar is.

Voordeeluitjes klachten indienen

Omdat je via Voordeeluitjes direct bij het hotel of vakantiepark boekt, raden ze aan om direct met jouw accommodatie contact op te nemen als je een klacht in wilt dienen. Dat doe je als je nog op vakantie bent, of snel daarna. Een Voordeeluitjes klacht die niets met je accommodatie te maken heeft, kan je e-mailen naar team@voordeeluitjes.nl.

Betaalmogelijkheden

In verreweg de meeste gevallen hoef je Voordeeluitjes niet te betalen. Via hen maak je de reservering en de rest gaat via de plek waar je verblijft. Als zij een aanbetaling nodig hebben, dan zullen ze je dat laten weten. Meestal verloopt de betaling pas als je aankomt bij je park of hotel. Daarvoor gebruik je je pinpas, creditcard of je betaalt contant.

In een enkel geval kan het zijn dat Voordeeluitjes je om een betaling vraagt. Dit wordt dan duidelijk aangegeven en gecommuniceerd.

De gebruikersvriendelijkheid van de website

Eén van de punten waar veel Voordeeluitjes reviews het over eens waren, is dat de website duidelijk is en dat boeken gemakkelijk is. Wat wel opvalt is dat je geen menu krijgt met mogelijke bestemmingen als je daarop wilt filteren. Je moet dan eerst naar het drop-down menu met topbestemmingen om te zien wat er mogelijk is. Een handige bijkomstigheid is dat je de vakanties kunt filteren op thema.

Heb je je bestemming gevonden, dan geef je de datum aan dat je wilt arriveren en zie je alle opties die je hebt. Als je ergens op klikt, dan krijg je veel nuttige informatie over de bestemming, de kamer en de faciliteiten op locatie. Daarna is het alleen nog een kwestie van kiezen. Op Voordeeluitjes inloggen kan niet.

Voordeeluitjes contact en klantenservice

Het is altijd de moeite waard om eerst te proberen of je vraag via de veelgestelde vragen sectie wordt beantwoord. Lukt dat niet, dan moet je met Voordeeluitjes contact opnemen. De Voordeeluitjes klantenservice is 365 dagen per jaar beschikbaar. De helpdesk is open van 8:30 tot 22:00 op maandag tot en met vrijdag, van 10:00 tot 22:00 op zaterdag en zondag en van 10:00 tot 18:00 op feestdagen. Je kunt ze ook Whatsappen op +31 6 30200025 en e-mailen via team@voordeeluitjes.nl. Bellen kan ook, maar dan kost je 25 cent per minuut (maximaal 5 euro). Het telefoonnummer is 0900 6677788 en vanuit het buitenland is dat +31 85 760 5 760.

1 reviews

Goedkoop weekendje weg

Goedkoop maar let op de voorwaarden, want hoe verder in het bestel proces hoe duurder het word. Ook is het nog altijd goedkoper dan andere aanbieders. Dus wel echt goede aanbiedingen!

Schrijf een review over Voordeeluitjes
 • Bestelproces

 • Service

 • Prijs

 • Bezorging

Zou je vaker iets bestellen bij dit bedrijf?

Totaal

0