Hotelspecials reviews & ervaringen

 • Website

 • Categorie

  Hotels

Bestelproces

0

Service

0

Prijs

0

Bezorging

0

0

Zoek jij een leuke en betaalbare overnachting voor een korte vakantie? Dan vind je deze via Hotelspecials misschien wel. Dit platform staat vol met interessante aanbiedingen en goede hotels in 9 Europese landen. Daarnaast kan je kiezen uit unieke specials, zoals een wellness special of een diner special. Deze diensten leveren ze al meer dan 15 jaar, dus ervaring hebben ze zeker. Wil jij er even tussenuit en een mooi hotel vinden om tot rust te komen? Lees in deze Hotelspecials review dan verder, over ervaringen van andere gebruikers en praktische informatie. Daarna laat je natuurlijk ook je eigen Hotelspecials beoordeling achter, voor toekomstige klanten.

Dit is Hotelspecials

Hotelspecials is dus een platform dat hotels en gasten samenbrengt. Ze werken als de tussenpersoon en zorgen ervoor dat jij de perfecte korte vakantie tegemoet gaat. In de tijd dat ze werkzaam zijn hebben ze meer dan 2,5 miljoen klanten geholpen en kunnen ze je voorzien van 6500 verschillende slaapplaatsen in Europa. Dat is op zich niet heel bijzonder, maar bij Hotelspecials krijg je leuke specials, zoals een secret hotel, een last minute extra luxe aanbieding of een gratis nacht. Ze hebben partners in onder andere Nederland, Frankrijk, Duitsland, België en Zweden.

Hotelspecials ervaringen

Eén manier om te bepalen of Hotelspecials jou aan een mooie overnachting te helpen is door ervaringen van voorgaande gebruikers door te nemen. En van alle Hotelspecials reviews die worden achtergelaten zijn meer dan 85% positief. Reizigers geven aan dat alles netjes geregeld is, dat de hotels goed zijn en dat de website erg gemakkelijk is in gebruik. Deze Hotelspecials beoordelingen worden ook door iemand van de klantenservice beantwoord.

Negatieve Hotelspecials reviews zijn er ook. Deze gaan voornamelijk over de kwaliteit van het hotel dat geboekt is en niet over Hotelspecials zelf. Ook al zijn ze verantwoordelijk voor de overnachtingen die ze aanbieden, Hotelspecials klachten over de accommodatie zelf moeten niet bij hen worden neergelegd. Een medewerker van de Hotelspecials helpdesk beantwoordt de negatieve reviews netjes met een excuus en een vervolgactie.

Is Hotelspecials betrouwbaar?

Aangezien je bij Hotelspecials betaalt en je het succes van je vakantie aan hen uitbesteedt, wil je zeker weten dat je met een betrouwbare aanbieder te maken hebt. Er zijn verschillende manieren waarop je ziet dat Hotelspecials betrouwbaar is.

 • Ze hebben het Thuiswinkel Waarborg keurmerk en zijn dus door een onafhankelijke stichting getest.
 • Ze hebben een veilige SSL-verbinding, dus je persoonlijke gegevens zijn niet terug te halen.
 • Ze antwoorden inhoudelijk op elke Hotelspecials ervaring die extern wordt achtergelaten. Dat zegt veel over de goede werkethiek van het bedrijf.

Hotelspecials klachten indienen

Zoals al even aangegeven, is Hotelspecials een platform. Heb je een specifieke klacht over je hotel, dan krijg je alleen een oplossing als je deze direct bij het hotel neerlegt. Daar kan Hotelspecials zelf weinig aan veranderen. Heb je een Hotelspecials klacht, dan kan je daar het contactformulier voor gebruiken op de website. Ook als je klacht bij het hotel niet naar wens is opgelost kan je daar terecht. Als je er helemaal niet uitkomt, is er ook de onafhankelijke geschillencommissie van de Thuiswinkel Waarborg nog.

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

In de meeste gevallen betaal je het hotel direct en dat verloopt niet via Hotelspecials. Moet je toch aan Hotelspecials betalen, bijvoorbeeld voor servicekosten of een annuleringsverzekering, dan kan dat met iDEAL of creditcard (Mastercard, VISA, American Express). Sommige hotels vragen of je je creditcard gegevens achterlaat voor het geval je niet komt opdagen. Daar nemen ze dan in eerste instantie geen geld van af.

Gebruiksvriendelijkheid website

Eén van de punten waar de meeste Hotelspecials beoordelingen het over eens zijn is dat de website erg gebruiksvriendelijk is. Je geeft aan waar je naartoe wilt, wanneer en met wie en ziet snel wat de mogelijkheden zijn. Je kunt ook een selectie maken aan de hand van de categorieën bovenaan de homepage of thema’s onderaan. Daar zijn de beste deals van dat moment ook te vinden.

Nadat je je filters hebt ingegeven zie je tegels met opties die nog open staan. Hier zijn alle belangrijke hoofdpunten op aangegeven, plus de prijs per nacht. Klik op een tegel en je ziet allerlei informatie over het hotel, de ligging en de faciliteiten. Bij Hotelspecials inloggen is niet nodig, want je regelt je boeking verder met het hotel zelf.

Hotelspecials contact, helpdesk en klantenservice

Wil je met Hotelspecials contact opnemen, dan is het goed om eerst de FAQ-pagina te bekijken. Heb je daarna nog steeds een vraag, dan is de klantenservice open op maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur. Via het contactformulier kan je vragen of ze je terugbellen of je kan er je vraag schriftelijk stellen. Er is geen telefoonnummer en ook geen direct e-mailadres. Wil je Hotelspecials volgen op sociale media, dan kan dat via Instagram of Facebook.

Schrijf een review over Hotelspecials
 • Bestelproces

 • Service

 • Prijs

 • Bezorging

Zou je vaker iets bestellen bij dit bedrijf?

Totaal

0