333travel reviews & ervaringen

 • Website

 • Categorie

  Reisorganisaties

Bestelproces

0

Service

0

Prijs

0

Bezorging

0

0

Duidelijkheid en maatwerk; dat is wat 333travel naar eigen zeggen onderscheidt van de rest. Bij deze reisorganisatie kun je reizen boeken naar bestemmingen over de hele wereld en deze stel je exact samen zoals jij dat wilt. Dat betekent dus dat je je droomreis vindt en deze laat organiseren door mensen die daar goed in zijn. De naam 333travel komt voort uit de eerste bestemming die ze aanboden, namelijk Thailand. Daar is bijgeloof een groot deel van het leven en het nummer negen een geluksgetal. Ben jij de gelukkige volgende klant van 333travel? Lees in deze 333travel review over 333travel ervaringen, over de betrouwbaarheid en het bedrijf zelf en laat je eigen 333travel beoordeling achter.

333travel in het kort

Het bedrijf 333travel bestaat al meer dan twintig jaar en is in die tijd uitgebreid van een organisator voor reizen naar Thailand tot een reisbureau dat bijna 1500 verschillende trips wereldwijd aanbiedt. Het lijkt in eerste instantie op een vrij standaard aanbieder, tot je erachter komt dat jij aangeeft wat je zoekt en zij het voor je boeken. De reizen zijn authentiek, je wordt volledig ontzorgd en je leert het land van bestemming echt kennen. Daarbij krijg je heldere en eerlijke informatie en 24/7 ondersteuning, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. De 333travel ervaring in haar vakgebied is groot en ze bieden reizigers transparantie en deskundigheid.

333travel ervaringen

Op Trustpilot krijgt 333travel van meer dan 90% van de reizigers een goed of uitstekend. Sommige klanten zijn teleurgesteld, voornamelijk over de manier waarop 333travel klachten behandelt. Daar reageren ze slecht op, of de reactie die ze krijgen geeft geen voldoening. De positieve 333travel reviews geven aan dat de reizen uitstekend zijn georganiseerd, dat de gidsen goed Nederlands spreken en veel weten en dat de accommodatie prima in orde is. Ook op andere platforms laten voorgaande reizigers voornamelijk een positieve 333travel beoordeling achter en hebben ze weinig aan te merken op hoe deze organisator hun reis heeft ingevuld.

Is 333travel betrouwbaar?

De meeste 333travel beoordelingen zijn positief en geven aan dat deze organisator betrouwbaar is en haar beloftes nakomt. Reizigers hebben een geweldige tijd en dat is belangrijke informatie bij het uitkiezen van jouw reisorganisator. Zoek je meer concreet bewijs van betrouwbaarheid, dan kun je de keurmerken en bekijken en 333travel is aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Aanbetalingen zijn gegarandeerd, extra kosten tijdens calamiteiten ook en de reizen plus de verstrekte informatie zijn als kwalitatief bevonden. Deze keurmerken geven jou als reiziger meer zekerheid en je weet dat je investering veilig is.

333travel klachten

Als jij voor, tijdens of na je reis niet tevreden bent en een 333travel klacht wilt indienen, dan kun je dat op verschillende manieren doen. Het reisbureau raadt zelf aan om als je op reis bent je klacht direct bij je 333travel kantoor op je plek van bestemming neer te leggen. Zo wordt deze terwijl je reist nog opgelost en heb je zo min mogelijk zorgen. De informatie die je daarvoor nodig hebt staat onderaan je vouchers en op je bestemmingsinformatie brief op Mijn333. Wil je al voordat je gaat reizen een klacht indienen of naderhand, dan kun je dat doen via e-mail op info@333travel.nl. Het is altijd beter om je 333travel klachten schriftelijk in te dienen.

Betalingsmogelijkheden

Bij 333travel kun je op verschillende manieren betalen. Je kunt bij 333travel inloggen in je eigen omgeving en zo naar voren halen wat je wanneer moet betalen. De opties die worden aangeboden zijn standaard voor de meeste reisbureaus:

 • iDEAL
 • MrCash
 • Bankoverschrijving

Gebruiksvriendelijkheid website

De website van 333travel is vrij gebruiksvriendelijk. Er staat veel informatie per pagina, dus het kan soms even zoeken zijn voordat je het hebt gevonden. Een vakantie vinden doe je door eerst aan te geven waar je naartoe wilt, welke reis je wilt boeken en wanneer je wilt gaan. Dit maakt je selectie kleiner, maar je kunt ook alle aangeboden reizen bekijken. Dit zijn er bijna 1500. 

Nadat je je filters hebt ingegeven, krijg je een overzicht van alle reizen die daaraan voldoen, wat er is inbegrepen en wat de prijs is per persoon. Deze kun je vervolgens verder bekijken en boeken, als je je beslissing hebt kunnen maken. Wat ook handig is aan de website, is dat je direct ook je excursies kunt uitkiezen. Ook hier is voldoende keuze en je ziet direct hoeveel je kwijt bent als je deze boekt.

333travel contact, helpdesk en klantenservice

Contact opnemen met 333travel is gemakkelijk. Allereerst is er een overzichtelijke FAQ-pagina en een robot Joy die simpele vragen prima beantwoordt. Persoonlijk contact kan via contactformulier, e-mail (info@333travel.nl) of telefoon (0384 – 44 19 51). De klantenservice is geopend op werkdagen van 09:00 tot 17:30 en op vrijdag sluiten ze een uurtje eerder. Verder kun je 333travel volgen op Facebook, Instagram en YouTube.

Schrijf een review over 333travel
 • Bestelproces

 • Service

 • Prijs

 • Bezorging

Zou je vaker iets bestellen bij dit bedrijf?

Totaal

0