Oostappen Vakantieparken reviews & ervaringen

 • Website

 • Categorie

  Vakantieparken

Bestelproces

6

Service

6

Prijs

10

Bezorging

6

7

100% zou dit bedrijf aanbevelen

Bij Oostappen kan iedereen een voordelige en onvergetelijke vakantie beleven. Ze beheren parken in Nederland en België, waar – naar eigen zeggen – iedereen zich vermaakt. Alles is inclusief en de parken liggen in mooie natuurgebieden. Dat is een onvergetelijke vakantie voor jong en oud.

In onze Oostappen Vakantieparken review gaan we verder in op wat dit bedrijf je kan aanbieden. We bekijken Oostappen Vakantieparken ervaringen van voorgaande klanten en beoordelen de betrouwbaarheid van deze aanbieder. Ook praktische informatie over Oostappen Vakantieparken contact en klachten wordt behandeld. Daarna horen we graag over jouw eigen Oostappen Vakantieparken ervaring.

Over Oostappen Vakantieparken

Oostappen Vakantieparken heeft 11 parken in beheer, in Nederland en België. Het is een particulier recreatiebedrijf waarbij begrippen zoals kindvriendelijkheid, veiligheid, gastvrijheid en kwaliteit centraal staan. Ze streven ernaar om iedereen een compleet vakantieaanbod te kunnen doen voor een betaalbare prijs.

Wat Oostappen Vakantieparken volgens henzelf speciaal maakt is het uitgebreide entertainment programma en dan voornamelijk het feit dat deze activiteiten bij de prijs zijn inbegrepen. Elk park biedt verschillende opties, zoals een zwem- en sportgelegenheid, horeca, entertainment en spellen om aan deel te nemen. Hier hoef je niet extra voor te betalen.

Oostappen Vakantieparken ervaringen

De meningen van voorgaande vakantiegangers met Oostappen Vakantieparken zijn verdeeld en enigszins tegenstrijdig. De positieve Oostappen Vakantieparken reviews schrijven over de mooie ligging van het park, over dat de parken goed onderhouden zijn en dat ze goed worden geholpen. Zowel de klantenservice als de medewerkers op locatie zijn behulpzaam en vriendelijk.

Negatieve Oostappen Vakantieparken beoordelingen gaan vaak over hoe de huisjes tegenvallen en dat ze verouderd zijn. Er worden ook Oostappen Vakantieparken klachten doorgegeven over dat de huisjes niet schoon zijn bij aankomst en dat het park onderbemand is. Dit zijn vrij gangbare klachten waar elk vakantiepark mee te maken krijgt.

Niemand van de Oostappen Vakantieparken reageert hier openlijk op en mogelijk zijn deze Oostappen Vakantieparken ervaringen al behandeld en opgelost. Wij raden je aan dit in de gaten te houden bij je boeking. Laat hier ook je eigen Oostappen Vakantieparken beoordeling achter, voor toekomstige gasten.

Is Oostappen Vakantieparken betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van dit recreatiebedrijf is niet overtuigend als je naar de Oostappen Vakantieparken beoordelingen kijkt. Maar er zijn andere manieren waarop je dit kunt meten.

 • De website van Oostappen Vakantieparken is voorzien van een beveiligde SSL-verbinding. Je gegevens zijn dus veilig.
 • Ze hebben al meer dan 30 jaar ervaring en zijn tijdens deze periode gegroeid.
 • Oostappen Vakantieparken is partner met Hiswa Recron, ADAC en ACSI.

Oostappen Vakantieparken klachten

De klachtenprocedure van Oostappen Vakantieparken is gemakkelijk te vinden via een link onderaan de homepage. Ze raden je aan om contact op te nemen met de receptie op het park. Zij proberen je dan onmiddellijk een oplossing aan te bieden, zodat je toch nog een goede vakantie tegemoet gaat.

Ben je nog niet weggeweest of ben je alweer thuis en heb je een Oostappen Vakantieparken klacht? Dan kan je deze e-mailen naar gastenservice@oostappengroep.nl. Zorg dat je niet langer wacht dan 1 maand na terugkomst. Oostappen Vakantieparken verwijst je niet naar een onafhankelijke geschillencommissie.

Betaalmogelijkheden

Je ziet niet snel op de homepage welke betaalmogelijkheden je krijgt als je een vakantie wilt boeken bij Oostappen Vakantieparken. Na flink wat zoeken kom je erachter dat de volgende betaalmogelijkheden worden aangeboden:

 • iDEAL.
 • Banktransactie.
 • Creditcard (VISA, Mastercard).

Gebruiksvriendelijkheid website

De homepage van Oostappen Vakantieparken ziet er druk uit. Toch vind je er alles wat je nodig hebt, zoals filters voor het boeken, contactmogelijkheden en aanbiedingen. Een vakantie kies je door in te geven wanneer je op vakantie wilt gaan en in welk park. Daarna zie je wat de mogelijkheden zijn en hoeveel je moet betalen.

De homepage heeft ook links naar alle parken die bij Oostappen Vakantieparken zijn aangesloten. Ze bieden tevens kampeermogelijkheden aan en ingerichte glamping tenten. Er mist wel informatie op de homepage, zoals de betaalmogelijkheden. Na even zoeken vind je wel een link naar de veelgestelde vragen.

Als je je vakantie al geboekt hebt, dan kan je op de website van Oostappen Vakantieparken inloggen en al je gegevens bekijken, veranderen en beheren.

Met Oostappen Vakantieparken contact opnemen

Als je naar de contactpagina van Oostappen Vakantieparken gaat, dan krijg je een groot aantal contactmogelijkheden aangeboden. Allereerst vragen ze je de veelgestelde vragen te bekijken. Vind je daar niet wat je zoekt, dan is er een contactformulier.

Bellen kan ook op 0493 326 977. De klantenservice is elke dag geopend; maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:00 uur en op zaterdag en zondag van 10:00 tot 14:00 uur. Het e-mailadres waarop je de afdeling reserveren bereikt is reserveren@oostappengroep.nl.

Op de contactpagina vind je het telefoonnummer van elk park dat ze beheren, mocht je daar iemand willen spreken. Oostappen Vakantieparken is ook actief op sociale media en je volgt ze op Facebook, Instagram, Pinterest of YouTube.

1 reviews

Goedkoper dan andere aanbieders

Was wel stuk goedkoper dan bijv. Center Parcs wat we vorig jaar deden. Maar zwembad viel wel echt tegen. We zijn bij het Vakantiepark Arnhem geweest.

Schrijf een review over Oostappen Vakantieparken
 • Bestelproces

 • Service

 • Prijs

 • Bezorging

Zou je vaker iets bestellen bij dit bedrijf?

Totaal

0