Roompot reviews & ervaringen

 • Website

 • Categorie

  Vakantieparken

Bestelproces

0

Service

0

Prijs

0

Bezorging

0

0

Naar eigen zeggen is Roompot in Nederland de grootste aanbieder van vakantieparken. Ze onderhouden, verhuren en managen meer dan 185 vakantieparken in Nederland en Europa. Bij hen vind je een kwalitatieve en unieke vakantie op een mooie bestemming.

Wij hebben deze Roompot review samengesteld voor iedereen die eraan denkt bij deze aanbieder te boeken. Je leest over Roompot beoordelingen, over Roompot klachten indienen en over de betrouwbaarheid van Roompot. Heb jij een Roompot ervaring om met ons te delen? Laat je Roompot beoordeling dan hier achter voor onze volgende lezers.

De Roompot geschiedenis

Roompot werd al in 1965 opgericht en is dus al bijna 60 jaar actief in deze wereld. Het begon met een eenvoudige camping en nu hebben ze meer dan 185 vakantieparken in eigen beheer. Deze zijn te vinden in Nederland, maar ook in België, Duitsland, Spanje en Frankrijk.

Nu werken er meer dan 2000 medewerkers voor Roompot, heb je de keuze uit meer dan 17.000 accommodaties en boeken ze jaarlijks 13 miljoen overnachtingen op parken en campings. Wat hen speciaal maakt is de omboekgarantie die je krijgt, de mogelijkheid om in termijnen te betalen en het aanbod van naar eigen zeggen de beste bestemmingen voor vakanties aan zee.

Voorgaande Roompot ervaringen

Roompot vakantiegangers zijn erg goed te spreken over de diensten van deze aanbieder. Ze geven aan dat de accommodatie goed in orde is, dat de prijs/kwaliteit verhouding indrukwekkend is en dat de parken schitterend gelegen zijn. Er zijn een groot aantal gasten die elke keer weer met Roompot boeken en de vele positieve Roompot reviews spreken boekdelen.

Enkele problemen met Roompot die zijn gemeld betreft een slechte klantvriendelijkheid op locatie, een slechte annuleringsregeling en teleurstellende accommodaties. Dit zijn de standaard klachten die regelmatig over aanbieders van vakantiebestemmingen worden ingediend. Een medewerker van Roompot probeert de klachten te beantwoorden, toe te lichten en op te lossen.

Is Roompot betrouwbaar?

De tientallen jaren ervaring en overweldigend positieve Roompot reviews zijn een goed bewijs van de betrouwbaarheid van deze aanbieder. Helaas hebben ze geen keurmerken of andere certificeringen, want die zouden dit argument nog meer versterken. Toch zijn er andere manieren waarop je de betrouwbaarheid van Roompot herkent:

 • De verbinding is beveiligd.
 • De betaalmethoden zijn veilig en standaard.
 • Bij veel reviewsites krijgt Roompot een zeer hoge beoordeling.

Roompot klachten

In de klachtenprocedure van Roompot wordt duidelijk vermeld dat je een klacht die je hebt voordat je op vakantie gaat kunt melden via het klachtenformulier op de website. Ze zorgen er dan voor dat deze snel wordt opgelost.

Ben je ergens ontevreden over tijdens je vakantie, geef dat dan al aan bij het Service point op locatie, zodat ze hier direct actie op kunnen ondernemen. Kom je dan niet tot een oplossing, dan gebruik je het online klachtenformulier tijdens je vakantie. Je hebt na je vakantie 2 weken de tijd om je Roompot klacht op deze manier in te dienen.

Dit is ook de procedure voor als je naderhand een klacht in wilt dienen. Doe je dat tijdig en via het online klachtenformulier, dan krijg je binnen 14 dagen een inhoudelijke reactie.

Betaalmogelijkheden

Bij Roompot kan je op verschillende manieren betalen. Als je de website gebruikt, dan betaal je met iDEAL, Bancontact en creditcard (VISA, American Express en Mastercard). Betalen in termijnen is ook mogelijk en daarvoor worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Na het boeken bij Roompot wordt van je verwacht dat je een aanbetaling van 50% betaalt binnen 15 dagen. De rest van het geld moet je uiterlijk 8 weken voordat je vertrekt hebben overgemaakt. Je kunt op Mijn Roompot inloggen en zo zien hoeveel je nog moet betalen en wanneer.

Gebruiksvriendelijkheid website

De Roompot website ziet er rustig en overzichtelijk uit en veel positieve Roompot beoordelingen gaan over de gebruiksvriendelijkheid van de website. Er zijn verschillende manieren waarop je je vakantie kunt vinden. Je kunt je gegevens intypen en zo het aanbod filteren. Een andere manier om jouw droomvakantie te vinden is door de categorieën te gebruiken, zoals herfstvakantie of kampeervakantie. 

Daarna zie je in een handig overzicht welke vakanties aan jouw eisen voldoen. Je ziet snel wat de prijs is en wat de kenmerken zijn van de locatie. Deze lijst kan je verder filteren en verkleinen tot je gevonden hebt wat je zoekt.

Met Roompot contact opnemen

De klantenservice van Roompot is op verscheidene manieren te bereiken. Je kunt altijd eerst inloggen op Mijn Roompot of de veelgestelde vragen bekijken. Heb je daarna nog persoonlijk contact nodig, dan kan dat via de chat op de website, via WhatsApp (0622167156) en telefonisch (088-0444999). Ze zijn op werkdagen bereikbaar van 09:00 tot 20:30 uur. 

Roompot is ook actief op sociale media en je volgt ze op Facebook, LinkedIn, Twitter, Pinterest, Instagram of YouTube.

Schrijf een review over Roompot
 • Bestelproces

 • Service

 • Prijs

 • Bezorging

Zou je vaker iets bestellen bij dit bedrijf?

Totaal

0