Corendon reviews & ervaringen

 • Website

 • Categorie

  Reisorganisaties

Bestelproces

10

Service

10

Prijs

10

Bezorging

10

10

100% zou dit bedrijf aanbevelen

Corendon is een touroperator, hotelketen en airline die het haar missie heeft gemaakt altijd de beste vakantiedeals aan te bieden. Ze zijn vernoemd naar de Korund edelsteen: goedkoper dan de diamant, bijna net zo sterk als de diamant en voor iedereen toegankelijk. Ook zijn ze trots op hun no-nonsense karakter en uitgebreide aanbod. Of je nu een romantisch weekendje weg wilt boeken of een volledige all-inclusive vakantie voor je gezin, bij Corendon is het mogelijk. Lees iin deze Corendon review verder voor meer over dit reisbureau en laat hier ook een Corendon beoordeling achter als je zelf met ze hebt gereisd.

Corendon in het kort

Corendon biedt vakanties wereldwijd aan voor inwoners van Nederland, Denemarken en België. Dat doen ze nu al 22 jaar, vanuit Lijnden in Nederland. Het is duidelijk een budget aanbieder, met een vertrekgarantie, een gratis omruilgarantie, een geld terug garantie en de optie om gratis te annuleren. Met meer dan 1800 reizen in de aanbieding naar een groot aantal landen wereldwijd, is het aanbod groot. Er zijn maar weinig vakanties die ze niet aanbieden, dus voor iedereen die budget zoekt is Corendon een goede optie om te overwegen.

Corendon ervaringen

Soms lijken aanbiedingen te mooi om waar te zijn en bij Corendon vind je inderdaad hele scherpe prijzen. Maar hoe is het om met dit reisbureau op vakantie te gaan? Ervaringen van voorgaande klanten zijn over het algemeen erg goed. Van meer dan 40.000 Corendon reviews op Trustpilot zijn bijna 90% positief. Ondanks dat het een budgetaanbieder is, geven reizigers aan dat hun vakantie snel, gemakkelijk, professioneel en goed geregeld is. Ook de klantenservice wordt omschreven als duidelijk en zeer behulpzaam. Corendon klachten gaan over de slechte service tijdens de vluchten en accommodatie die onder de maat is.

Is Corendon betrouwbaar?

Bijna negen van de tien reizigers die van Corendon gebruik hebben gemaakt vinden ze dus betrouwbaar. Maar is daar behalve in de Corendon beoordelingen ook hard bewijs van? Betrouwbaarheid wordt door onafhankelijke instanties getest en gecertificeerd. Het bewijs voor de consument is een keurmerk, en Corendon heeft de drie belangrijkste in de sector. Ze zijn aangesloten bij het ANVR, Calamiteitenfonds en SGR, wat betekent dat jouw aanbetalingen veilig zijn, dat extra uitgaven door calamiteiten worden vergoed, dat de reizen kwalitatief zijn en dat de informatie die erover wordt verstrekt eerlijk en compleet is.

Corendon klachten

Over het algemeen is de Corendon ervaring van voorgaande klanten positief. Er is dus een grote kans dat jij ook een fantastische vakantie tegemoet gaat voor een schitterend prijsje. Wil je toch een Corendon klacht indienen, dan hebben ze daar een procedure voor.

 • Wil je klagen voordat je vertrekt, dan bel je het contact center (023 751 06 06).
 • Heb je een klacht op locatie, dan dien je deze direct in via de reisleiding of de accommodatie. Zij proberen het dan zo snel mogelijk op te lossen. Ben je nog niet tevreden, dan neem je contact op met de cliëntenservice van Corendon. Daar vul je ook samen een klachtenformulier in.
 • Klachten die achteraf worden ingediend, worden door Corendon niet verder opgepakt.

Corendon betaalmogelijkheden

De betaling voor je reis geef je door met iDEAL, Mastercard of Visa. Betalen via een bankoverschrijving kan ook. Je doet direct een aanbetaling (35% van de reissom en 100% van alle extra kosten). De overige 65% moet je uiterlijk zes weken voordat je vertrekt hebben overgemaakt. Vertrekt jouw vlucht binnen zes weken, dan betaal je alles direct tijdens het boeken.

Gebruikersvriendelijkheid website

De website van Corendon is representatief voor een budget reisbureau. Het staat vol aanbiedingen, acties en garanties, maar tegelijkertijd kun je er ook vrij gemakkelijk vinden wat je zoekt. Eerst geef je je bestemming in, wanneer je wilt vertrekken, wat je wilt boeken, hoeveel mensen er meegaan en wat je budget is. Daarna krijg je alle reizen te zien die binnen jouw eisen vallen. Vervolgens zie je al snel of de vakantie geschikt is voor jou. Klik op de tegel en je krijgt uitgebreider uitleg. Je kunt ze bewaren en selecteren om te vergelijken. Je weet dus zeker dat je alles gezien hebt voordat je een keuze maakt.

Je kunt op Mijn Corendon inloggen nadat je geboekt hebt voor meer informatie specifiek voor reizigers en om je boeking te beheren. De homepage staat vol handige links zodat je snel kunt vinden wat je zoekt.

Corendon contact, helpdesk en klantenservice

Met Corendon contact opnemen kan op allerlei manieren. De klantenservice is zeven dagen per week beschikbaar, op 023 7510606 en +31 237510606 vanuit het buitenland. Deze is maandag tot en met vrijdag geopend van 09:00 tot 21:00, op zaterdag van 09:00 tot 20:00 en op zondag van 10:00 tot 18:00. Er is ook een live chat en daarmee kom je direct in contact met een Corendon reisadviseur. Verder is er een uitgebreide FAQ-sectie én zijn ze actief op Facebook, Twitter en Instagram.

1 reviews

Turkije is weer geboekt

We hebben alvast de vakantie geboekt voor 2023. Eindelijk geen Corona gezeik meer en daarom eindelijk weer met Cor en don richting de zon!! Zin in!!

Schrijf een review over Corendon
 • Bestelproces

 • Service

 • Prijs

 • Bezorging

Zou je vaker iets bestellen bij dit bedrijf?

Totaal

0