Omoda reviews & ervaringen

 • Website

 • Categorie

  Mode

Bestelproces

0

Service

0

Prijs

0

Bezorging

0

0

Omoda is ‘The fashion store that loves you back’ en de oorsprong van deze webwinkel gaat bijna 150 jaar terug in de tijd. Omoda is echter niet ouderwets en hanteert een methode waarbij online en offline hand in hand gaan. Door beide samen te brengen bieden ze haar klanten de beste diensten en producten aan. En dat zie je terug aan de vele positieve Omoda beoordelingen van voorgaande klanten. Bij Omoda kunnen heren, dames en kinderen terecht voor kleding, schoenen en accessoires.

Deze Omoda review komt je vast goed van pas als je van plan bent bij iets bij deze winkel te bestellen. We kijken naar betrouwbaarheid, klantervaringen en het indienen van Omoda klachten. We nodigen je uit om hier ook je eigen Omoda beoordeling achter te laten.

Bijna 150 jaar Omoda

De familie Verton is de grondlegger van Omoda toen zij in 1875 begonnen een schoenenzaak in Zeeland begonnen. Zij brachten de producten toen nog langs met paard en wagen. Terwijl deze schoenenzaak van generatie op generatie werd overgedragen groeide het aantal vestigingen gestaag. In 2000 lanceerden ze voor het eerst het Omoda concept en in 2007 de eerste online shop. Nu zijn er 32 winkels, waarvan één in Antwerpen en de rest in Nederland. Ze hebben verscheidene prijzen geworden en staan bekend om hun uitzonderlijke dienstverlening en klantvriendelijkheid.

Omoda ervaringen

Maar liefst 95 van de 100 klanten is tevreden over hun ervaring bij Omoda. De Omoda reviews zijn nagenoeg allemaal positief en spreken over geweldige dienstverlening, mooie producten en een gebruiksvriendelijke website. Ook zijn ze blij met de snelle service, goede prijzen en eerlijke retourvoorwaarden.

Negatieve Omoda beoordelingen zijn lastiger te vinden, maar ze omschrijven de standaard klachten, zoals een verkeerd product of een vertraagde aflevering. Dit zijn dezelfde beoordelingen die andere webwinkels ook krijgen als gevolg van een menselijke fout of een probleem met de koeriersdienst. Van de 100 Omoda reviews die zijn achtergelaten, bevatten slechts 5 een serieuze klacht. Deze worden ook netjes beantwoord door iemand van de Omoda klantenservice.

Is Omoda betrouwbaar?

De voorgaande Omoda klanten geven dus aan dat dit een zeer betrouwbare zaak is om je kleding bij te kopen. Het feit op elke negatieve Omoda ervaring een antwoord wordt gegeven, getuigt ook van een goede werkethiek. Is er verder nog bewijs van betrouwbaarheid?

 • Omoda heeft geen keurmerk, maar heeft wel verschillende prijzen gewonnen, zoals de beste schoenenwebshop in 2019, 2020 en 2021 en Logistieke Webshop van het jaar in 2016.
 • De webshop heeft een veilige SSL-verbinding.
 • De betaalmethoden die worden aangeboden zijn veilig en veelzijdig.

Een klacht indienen bij Omoda

Heb je een Omoda klacht die je bij ze wilt melden, dan kan dat op twee manieren. Omoda geeft aan dat je een e-mail kunt sturen (klantenservice@omoda.nl) of je doet het via een WhatsApp bericht op 0111-410044. In beide gevallen voeg je een korte omschrijving van de klacht toe, je ordernummer en foto’s van het product indien van toepassing.

Het mooie van Omoda is dat je ongedragen artikelen die je maximaal 365 dagen geleden van Omoda hebt aangenomen nog gratis kunt retourneren of ruilen. Ben je niet tevreden over de afhandeling van je klacht, dan verwijzen ze je naar de Geschillencommissie van het Europees ODR-Platform.

Betaalmethoden

Betalen voor je producten kan bij Omoda op verschillende manieren.

 • iDEAL
 • Mastercard en VISA
 • PayPal
 • Achteraf betalen met Klarna
 • Fashioncheque, Omoda Cadeaubon
 • Betalen in de Omoda winkel

Gebruiksvriendelijkheid website

Veel van de Omoda ervaringen die worden achtergelaten beschrijven de gebruikersvriendelijkheid van de website. Via de homepage kan je jouw producten zoeken in de categorieën of via de zoekbalk. Er staan ook handige links naar de aanbiedingen van dit moment. Ben je beland op de plek waar je moet zijn, dan zie je alle artikelen binnen die categorie. Met de filters maak je daar een relevante selectie uit.

Heb je een product gevonden dat je wilt aanschaffen, dan plaats je deze in je shoppingbag. Afrekenen doe je als je klaar bent en met één van de bovengenoemde betaalmethoden. Er zijn links naar handige modeblogs om je te inspireren en te helpen met het maken van je keuze. Je kunt op je account van Omoda inloggen en zo je bestelling en betaling in de gaten houden. Word lid van Club Omoda en je profiteert van allerlei persoonlijke acties en aanbiedingen. Daarbij spaar je bij elke bestelling credits waarmee je weer dingen kunt kopen.

Omoda Contact en klantenservice

Met Omoda Contact opnemen kan op een aantal manieren. Allereerst zijn er de veelgestelde vragen waar je je antwoord kunt proberen te vinden. Lukt dat niet, dan kan je ze WhatsAppen of bellen op 0111 41 00 44, e-mailen via klantenservice@omoda.nl of een bericht sturen via Facebook en Twitter. De klantenservice is open op werkdagen van 08:00 tot 22:00 uur en op zaterdag van 08:00 tot 17:00 uur.

Schrijf een review over Omoda
 • Bestelproces

 • Service

 • Prijs

 • Bezorging

Zou je vaker iets bestellen bij dit bedrijf?

Totaal

0