Hunkemöller reviews & ervaringen

 • Website

 • Categorie

  Mode

Bestelproces

0

Service

0

Prijs

0

Bezorging

0

0

Bij Hunkemöller kan je terecht voor mooie lingerie, badjassen, badmode en ook sportkleding. De producten worden in huis ontworpen, geproduceerd en getest, en vervolgens verkocht in (web)winkels in de Benelux, Duitsland en 15 andere landen. Je krijgt dus kwalitatieve en unieke producten en dat voor een hele goede prijs. In deze Hunkemöller review kijken we naar de betrouwbaarheid van deze winkel en naar wat haar voorgaande klanten over haar zeggen. Je krijgt ook praktische informatie, als je een Hunkemöller klacht in wilt dienen of met Hunkemöller contact op wilt nemen. Daarna kan je zelf ook een Hunkemöller beoordeling achterlaten.

Hunkemöller in het kort

Je vindt Hunkemöller in 19 landen en er zijn meer dan 900 winkels die je kunt bezoeken. Ze richten zich op vrouwen van alle leeftijden, ongeacht budget, lichaamsvorm of cultuur. Er werken momenteel al 7400 medewerkers, maar zo begon het uiteraard niet. De eerste Hunkemöller winkel werd al in 1886 in Amsterdam opgericht. Toen verkochten ze voornamelijk korsetten. Al gauw werden er ook winkels geopend in Rotterdam en Utrecht. Dit werd gevolgd door een uitbreiding naar België en daarna naar Duitsland. Nu is het een van de grootste lingeriezaken in Nederland die vrouwen dus al bijna 140 jaar van kwalitatief ondergoed voorziet.

Hunkemöller ervaringen

De meningen van voorgaande Hunkemöller klanten zijn verdeeld. De ene Hunkemöller review is zeer positief, terwijl de andere dat juist niet is. Bij het doorlezen van dit soort Hunkemöller beoordelingen moet je altijd begrijpen dat mensen veel liever klagen dan de moeite nemen iets goeds te schrijven.

Hunkemöller klachten gaan vooral over producten die tegenvallen, slechte klantenservice en onbeleefde medewerkers in de winkel. De Hunkemöller klantenservice reageert niet op deze negatieve berichten. Positieve Hunkemöller reviews zeggen juist weer iets heel anders, dat de producten van goede kwaliteit zijn, dat alles tot in de puntjes is geregeld en dat er vrouwen zijn die nooit andere bh’s dragen.

Bij het doorlezen van deze klantervaringen is het belangrijk om in je achterhoofd te houden dat mensen veel sneller een negatieve Hunkemöller beoordeling achter zullen laten dan een positieve.

Is Hunkemöller betrouwbaar?

Aan de wisselvallige Hunkemöller beoordelingen kan je niet aflezen of ze betrouwbaar zijn of niet. Daarom is het goed om op ander bewijs van betrouwbaarheid op zoek te gaan.

 • Hunkemöller heeft twee keurmerken, namelijk Thuiswinkel waarborg en Trusted Shops. Twee onafhankelijke instanties hebben ze getest en betrouwbaar gevonden.
 • Hunkemöller gebruikt een veilige verbinding en de betaalopties die worden aangeboden zijn ook veilig en vertrouwd.
 • Hunkemöller bestaat al bijna 140 jaar en is een begrip in de wereld van lingerie.

Hunkemöller klachten indienen

De Hunkemöller klachtenprocedure is duidelijk en gemakkelijk te vinden online. Je kunt je Hunkemöller klacht indienen via het contactformulier, via de chat of via de telefoon (035-646 5412). De klantenservice is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur. Je krijgt binnen 14 dagen inhoudelijk antwoord.

Ben je niet tevreden met dit antwoord, dan kan je naar twee geschillencommissies, namelijk die van het Thuiswinkel keurmerk en die van het Europees ODR Platform.

Betalen bij Hunkemöller

Er zijn een groot aantal manieren waarop je kunt betalen bij Hunkemöller. Dat is ook niet vreemd, want ze hebben klanten in bijna 20 verschillende landen. De opties die je in Nederland krijgt zijn:

 • iDEAL
 • Creditcard (Mastercard, VISA, American Express)
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Klarna en Klarna achteraf betalen
 • Een Hunkemöller gift card

Bij een Hunkemöller filiaal betaal je ook contant of met je pinpas.

Gebruiksvriendelijkheid van de Hunkemöller website

De Hunkemöller website ziet er aantrekkelijk uit, met allerlei vrouwen in mooie lingerie. Je kunt het grote assortiment bekijken door de productcategorieën te gebruiken of door jouw product in de zoekbalk in te geven. Vervolgens navigeer je verder door kleinere categorieën te selecteren en zo bij het overzicht te komen. Daar heb je dan weer filters om toe te passen, zodat je echt een goede selectie maakt op basis van maat, budget en kleur.

Heb je hulp nodig bij het vinden van jouw lingerie, dan is er een hulp&advies sectie, bijvoorbeeld om je bh-maat uit te rekenen of over wat jouw beste pasvorm is. Er is een Hunkemöller app, een Hunkemöller memberkaart en je krijgt er studentenkorting. Op Mijn Hunkemöller inloggen kan ook, voor een persoonlijkere ervaring en om je bestelling in de gaten te houden.

Hunkemöller contact en de helpdesk

Alles omtrent Hunkemöller ziet er goed uit en ook de Helpdesk is op verscheidene manieren te bereiken. Staat je vraag niet tussen de veelgestelde vragen, dan kan je de klantenservice bellen op 035 – 646 5412. Ze zijn open van maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot 18:00 uur. Je kan ook met ze chatten, tijdens dezelfde openingstijden.

Neem je liever schriftelijk contact op, dan kan dat via een contactformulier. Hunkemöller is ook actief op Instagram, YouTube, Facebook, Pinterest, Twitter en Snapchat.

Schrijf een review over Hunkemöller
 • Bestelproces

 • Service

 • Prijs

 • Bezorging

Zou je vaker iets bestellen bij dit bedrijf?

Totaal

0