Sacha reviews & ervaringen

 • Website

 • Categorie

  Mode

Bestelproces

0

Service

0

Prijs

0

Bezorging

0

0

Sacha is een trendsettend modebedrijf dat al meer dan 100 jaar bestaat. Naar eigen zeggen houd je van Sacha of je houdt er niet van, maar ze richten zich op een doelgroep die niet bang is om gezien te worden. In meer dan 100 jaar is Sacha van kleinschalige schoenfabriek uitgegroeid tot een bekende en vooruitstrevende modezaak. Lees deze Sacha review door als je meer wilt weten over betrouwbaarheid, contact en de meningen van voorgaande klanten. En uiteraard laat je daarna ook je eigen Sacha beoordeling achter.

Meer dan 100 jaar Sacha

De eerste onderneming die aan Sacha ten grondslag ligt werd al in 1909 geopend. Dat was toen nog een kleinschalige Termeer schoenenfabriek. In de jaren ’30 openden ze de eerste schoenwinkel en meerdere vestigingen volgden snel. In de jaren ’70 krijgt het bedrijf de naam Sacha en inmiddels staat de vierde generatie aan het roer. Sacha heeft 50 winkels in de Benelux plus een populaire webshop. Deze worden draaiende gehouden door meer dan 500 medewerkers die kleding, schoenen, tassen en andere accessoires verkopen. Zoek je een trendsettende, eigenzinnige en uitgesproken modezaak, dan is Sacha wat voor jou.

Voorgaande Sacha ervaringen

Klanten van Sacha zijn erg tevreden. Maar liefst 9 van de 10 geeft aan dat de dienstverlening en producten uitstekend zijn. Positieve Sacha reviews gaan over de snelle levering, goede prijs en mooie producten. De medewerkers zijn vriendelijk en goedgehumeurd, de online shop is gebruiksvriendelijk en mooi en de kleding zit goed.

Er zijn ook negatieve Sacha beoordelingen, bijvoorbeeld over de manier waarop klachten niet worden opgevolgd en slechte communicatie van de klantenservice. Ook klagen ze over de kwaliteit van de koeriersdienst (DHL) die Sacha gebruikt en over producten die te laat worden afgeleverd. Ook al is Sacha dit partnerschap aangegaan, dit zijn klachten over een andere dienstverlener. Helaas geeft niemand van de klantenservice antwoord op deze negatieve Sacha ervaringen.

Is Sacha betrouwbaar?

Een geschiedenis die meer dan 100 jaar teruggaat en 9 van de 10 klanten zijn erg tevreden; dit zijn allen goede indicatoren van betrouwbaarheid. Helaas heeft Sacha geen keurmerk, want dat zou bewijzen dat een onafhankelijke instantie ze ook als betrouwbaar heeft getest. De Sacha webwinkel heeft een beveiligde verbinding, de betaalmethoden die worden aangeboden zijn veilig en er is een duidelijke klachtenprocedure. Sacha is dus zeker een winkel waar je zorgeloos (online) kunt shoppen.

Een Sacha klacht indienen

Sacha is erg duidelijk over de manier waarop klachten moeten worden ingediend. Heb je een klacht over een product uit een fysieke winkel, dan raden ze aan met de bon en het product terug te gaan naar die winkel. Je krijgt dan direct uitsluitsel.

Sacha klachten die over de webwinkel gaan die je in bij de klantenservice. Het beste doe je dat schriftelijk, dus naar het e-mailadres klantenservice@Sacha.nl. Geef in je e-mail duidelijk aan wat je Sacha klacht is, inclusief de details van de bestelling en eventueel foto’s van het product. Ben je daarna niet tevreden over de afhandeling, dan is er de Europese Geschillencommissie van het ODR-platform.

Betaalopties bij Sacha

Bij de Sacha winkels kan je betalen met de gangbare methoden, dus contant, pinpas of creditcard. Heb je een Sacha giftcard, dan kan je die daar ook gebruiken. In de online winkel krijg je van Sacha de volgende betaalmethoden aangeboden:

 • iDEAL
 • Creditcard (VISA/Mastercard)
 • PayPal
 • Afterpay

Betalingen worden beheerd door Ingenico.

Gebruiksvriendelijkheid Sacha website

Veel klanten die een Sacha ervaring hebben achtergelaten geven aan dat de website gemakkelijk en gebruiksvriendelijk is. Eigenlijk werkt deze hetzelfde als de meeste andere online kledingzaken. Via de homepage zoek je producten via de zoekbalk of de productcategorieën. Eenmaal daar beland krijg je een overzicht van alle artikelen die daarin passen. Deze kan je kleiner maken door de filters te gebruiken en bijvoorbeeld, budget, maat en kleur te kiezen.

Je krijgt meer informatie als je op het product klikt, plaatst hem in je shoppingbag en rekent af. Heb je wat bestelt, dan kan je op je Sacha account inloggen en de voortgang van je bestelling monitoren. Via het uitgebreide blog leer je meer over de collecties en krijg je modeadvies om je te helpen bij het kiezen van je artikelen. Je kunt je ook aanmelden bij de Sacha CLUB voor exclusieve acties en korting. Elke keer dat je iets koopt spaar je punten en daarmee vraag je vouchers aan om bij Sacha uit te geven.

Met Sacha contact opnemen en de klantenservice

Er is een uitgebreide veelgestelde vragen sectie op de Sacha website. Staat je antwoord daar niet tussen, dan moet je met Sacha contact opnemen om met iemand te spreken. Dat kan op verschillende manieren.

De klantenservice is op werkdagen geopend van 09:00 tot 13:00 uur. Sacha is ook actief op sociale media, namelijk Facebook, YouTube, Pinterest, Instagram en Twitter.

Schrijf een review over Sacha
 • Bestelproces

 • Service

 • Prijs

 • Bezorging

Zou je vaker iets bestellen bij dit bedrijf?

Totaal

0

Alle subcategorieën voor Sacha