EasyToys reviews & ervaringen

 • Website

 • Categorie

  Webshops

Bestelproces

10

Service

10

Prijs

9

Bezorging

10

9.8

100% zou dit bedrijf aanbevelen

EasyToys is een webwinkel die voornamelijk sextoys verkoopt, voor hem, voor haar en voor stellen. Het is hun missie om zoveel mogelijk mensen te helpen te ontdekken en genieten en daarvoor hebben ze een groot assortiment met meer dan 14.000 producten. Ze zijn open over seks en maken onderwerpen bespreekbaar, door met seksuologen te werken en hun eigen blogs en magazine uit te brengen.  Wil je meer weten over EasyToys, dan krijg je in deze EasyToys review allerlei informatie deze grote internationale webwinkel en krijg je ook de kans om je eigen EasyToys beoordeling achter te laten.

EasyToys in het kort

EasyToys werd in 2004 in Nederland opgericht, door Eric Idema. Ze waren de eerste webwinkel in erotische producten dat iDEAL aanbood en al gauw openden ze een bedrijfspand in Veendam. Het bleek een groot succes te worden en met hulp van EDC Retail en door een fusie met Eropartner Distribution verkopen ze nu in meer dan zestig landen hun producten. EasyToys heeft ondertussen ook een eigen lijn en streven naar sexual wellness voor iedereen. Ze zijn de grootste Europese retailer van erotische producten met meer dan 150 medewerkers. Nu biedt EasyToys bijna 15.000 producten aan en zijn ze sponsor van F.C. Emmen. Ze leveren zelfs in China, waar een grote vraag is naar hoogwaardige sekstoys uit Europa.

EasyToys ervaringen

Zelf geeft EasyToys aan volledig discreet te werk te gaan en ervoor te zorgen dat jij meer plezier ervaart tussen de dekens. Wat zeggen de EasyToys reviews van voorgaande klanten? Zij zijn zeer tevreden over deze retailer. Maar liefst 95% van alle EasyToys beoordelingen zijn positief en dat is echt heel veel. Vooral als je weet dat klagen iets is wat we van nature graag doen.

De positieve berichten gaan over hoe discreet EasyToys is en dat je ook op het bankafschrift niet kunt zien waar de producten vandaan komen. De producten zijn ook goed betaalbaar en van hoge kwaliteit. Deze worden snel bezorgd en dat zonder extra kosten. Een laatste punt waar klanten zeer tevreden over zijn, is de informatie die ze op de website krijgen om ze te helpen bij het maken van de keuze.

Is EasyToys betrouwbaar?

De voorgaande klanten zijn dus overweldigend tevreden over EasyToys, over de producten, de service en de website. Dat is al een goede indicatie van betrouwbaarheid en het feit dat EasyToys doet wat ze beloven. Naast een goede EasyToys ervaring is feitelijk bewijs van betrouwbaarheid ook behulpzaam en dat hebben ze in de vorm van het Thuiswinkel Waarborg keurmerk. Je betalingen zijn beveiligd, je gegevens worden beschermd en de website heeft de beste SSL-certificaten. Een ander voordeel van dit keurmerk is dat je een onafhankelijke geschillencommissie kunt gebruiken als je er met EasyToys niet uitkomt.

EasyToys klachten

Het gebeurt weinig, maar het is mogelijk dat jij wel een EasyToys klacht wilt indienen. Dat kan op twee manieren.

 • Contactformulier voor antwoord binnen 14 dagen
 • Geschillencommissie Thuiswinkel
 • Geschillenplatform ODR

Betaalmogelijkheden

EasyToys levert in tientallen landen en dat betekent dat de betaalmogelijkheden ook zeer uitgebreid zijn. Uiteraard kun je betalen met iDEAL en credit/debit card (Visa, Maestro en Mastercard). Verder wordt PayPal als optie aangeboden, zowel als Bancontact. Wil je achteraf betalen, dan kan dat met Klarna. En voor mensen die nog sneller en nog veiliger willen, is er ApplePay. De betaling staat nooit onder de naam EasyToys, dus dat is net zo discreet als het pakketje zonder logo dat je ontvangt.

Gebruiksvriendelijkheid website

Een punt waar veel EasyToys reviews het over eens zijn is de gebruiksvriendelijkheid van de website. Het is inderdaad een website die niet opdringerig overkomt en rustig vertelt wat er allemaal is. Je kunt kiezen uit een categorie of zelf een zoekterm invoeren. Daarna krijg je een overzicht van de producten die aan jouw filters voldoen plus wat informatie. Klik erop en dan krijg je uitgebreide inlichtingen die zeer behulpzaam zijn bij het maken van je keuze. Je kun ook bij EasyToys inloggen op je account en op die manier je betaling, bestelling en informatie beheren. En wil je meer informatie over seks of sekstoys, dan zijn er voldoende artikelen en video’s om te raadplegen.

EasyToys contact, helpdesk en klantenservice

Allereerst is er een EasyToys FAQ-sectie waar je kunt proberen je antwoord te vinden. Wil je toch met iemand spreken of kom je er niet uit, dan kun je ze bellen op 0598 690 453 of WhatsAppen op 08 500 436 22. Er is op de website ook een chatfunctie, waarmee je vrijwel direct met iemand van de klantenservice in contact komt. Ze zijn open van 09:00 tot 21:00 op maandag tot en met vrijdag, van 10:00 tot 21:00 op zaterdag en van 17:00 tot 21:00 uur op zondag. Buiten deze tijden of als je minder haast hebt, dan kun je het contactformulier gebruiken.

2 reviews

Gelukkig anoniem

Gelukkgi netjes verstuurd en echt anoniem haha!!

Snel verstuurd en prima prijs

Eerste bestelling deze week ontvangen. Echt anoniem pakketje ontvangen (gelukkig haha!) maar was echt super snel binnen. Top winkel en handig dit online te bestellen haha

Schrijf een review over EasyToys
 • Bestelproces

 • Service

 • Prijs

 • Bezorging

Zou je vaker iets bestellen bij dit bedrijf?

Totaal

0