VictoriaMilan reviews & ervaringen

 • Website

 • Categorie

  Dating

Bestelproces

0

Service

0

Prijs

0

Bezorging

0

0

VictoriaMilan is een internationale datingservice, voor getrouwde mensen en mensen in een vaste relatie. Andere soortgelijke mannen en vrouwen zijn bij deze site aangesloten, op zoek naar een affaire. Het is dus geen datingsite om een levenspartner te vinden, maar om een spannende date te zoeken buiten je relatie om.

Denk jij eraan om je bij deze aanbieder aan te sluiten, lees dan eerst deze VictoriaMilan review. We bespreken de betrouwbaarheid, VictoriaMilan ervaringen en praktische informatie. We nodigen iedereen daarna uit bij ons een VictoriaMilan beoordeling door te geven.

Wie zijn VictoriaMilan?

Helaas is de ‘over ons’ pagina van Victoria Milan leeg, zowel op de Nederlandse pagina als op de pagina’s in andere talen. Ze bieden hun diensten wereldwijd aan en werken zoals de meeste andere datingsites; je maakt een profiel aan, zoekt naar een match en plant een afspraak in. Het verschil is alleen dat VictoriaMilan bedoeld is voor mensen die al getrouwd zijn of in een serieuze relatie zitten en die daarnaast een spannende affaire of one night stand zoeken.

Omdat dit een duidelijke doelgroep is van VictoriaMilan, zal je er ook geen mensen vinden die wel op zoek zijn naar een levenspartner. Vanaf het begin zijn de intenties duidelijk en daar zal geen misverstand over ontstaan. Dat is misschien ook exact waarom er volgens VictoriaMilan al meer dan 9 miljoen leden zijn aangemeld.

VictoriaMilan ervaringen van voorgaande leden

De VictoriaMilan reviews die door voorgaande of bestaande leden zijn achtergelaten zijn erg negatief. Veel gebruikers beschuldigen VictoriaMilan ervan nep te zijn, ongevraagd geld van je af te nemen of je door te sturen naar andere sites als clickbait. Deze VictoriaMilan beoordelingen zijn zorgwekkend.

Er worden ook goede VictoriaMilan ervaringen gedeeld, al vermoeden haar voorgaande leden dat deze ook nep zijn. In een positieve VictoriaMilan ervaring wordt voornamelijk gepraat over de discretie van de website, over de handige Paniek Knop die je in kunt drukken als je echtgenoot in de buurt is en over de succesvolle dates die tot stand zijn gekomen.

Is VictoriaMilan betrouwbaar?

Door de negatieve VictoriaMilan beoordelingen moet je op je hoede zijn. Het is dus goed om naar concreet bewijs van betrouwbaarheid te zoeken. De website heeft een beveiligde SSL-verbinding, dus je persoonlijke gegevens zijn niet beschikbaar voor iemand die niets met de site te maken heeft. Betrouwbaarheid van VictoriaMilan is op andere manieren niet te controleren.

 • VictoriaMilan heeft geen Kvk-nummer.
 • Er is geen Nederlands VictoriaMilan contactnummer bekend en de klantenservice is alleen beschikbaar in het Engels.
 • VictoriaMilan heeft geen keurmerk.

Een VictoriaMilan klacht indienen

Het is lastig om uit te vinden waar je terecht kunt met je VictoriaMilan klachten. Een duidelijke klachtenprocedure mist. Er is een contactnummer +356 2778 0001, maar dat is een buitenlands nummer. Je kunt je VictoriaMilan klacht indienen via het contactformulier. Er wordt een adres gegeven, namelijk Nextlove Limited, The Hub Workspace, Triq San Andrija, San Gwann, SGN1612, Malta. Je kunt altijd proberen je klacht per post naar dat adres te sturen.

Betaalmogelijkheden

VictoriaMilan geeft aan dat betalingen nooit onder hun naam op je bankafschrift komen te staan. Je kunt je betaling doorgeven via de volgende methoden:

 • iDEAL
 • VISA, Mastercard, American Express
 • Discover
 • Entropay
 • Paysafecard
 • Neteller
 • Entercash
 • Google Play
 • iTunes

Hoe gebruiksvriendelijk is de website?

De website van VictoriaMilan ziet er aantrekkelijk uit. Er is een handige teller waaraan je ziet hoeveel anonieme leden er elke seconde bij komen. Deze begint automatisch opnieuw als je de pagina sluit en later weer opent. Daar onder zie je de belangrijkste punten waar VictoriaMilan zich op richt en dat zijn anonimiteit, discretie en veiligheid.

Wat apart is, is dat er geen formulier op de homepage staat waarmee je direct een account aan kunt maken. Er is wel een link die je gebruikt en zo word je naar de juiste plek geleid. Bij VictoriaMilan inloggen kan via de login knop bovenaan de homepage. Daar heb je ook een dropdown menu met de vele talen waaruit je kunt kiezen.

De website van de datingsite is erg sensationeel en er mist belangrijke informatie. De link naar het blog werkt niet, de ‘over ons’ pagina is leeg en de teller met nieuwe anonieme leden is niet echt. Voorgaande leden klagen over de gebruiksvriendelijkheid omdat ze automatisch naar affiliate websites worden gestuurd, zonder daarom te hebben gevraagd.

VictoriaMilan contact, klantenservice en helpdesk

Op de homepage staat een link naar het contactcentrum van VictoriaMilan. Daar vind je eerst een uitgebreide FAQ-sectie, waar je kunt proberen je antwoord te vinden. Daarna word je verwezen naar het contactformulier of het telefoonnummer: +356 2778 0001. Er staat geen informatie over de openingstijden van de klantenservice. Misschien is deze wel beschikbaar voor betalende leden.

Er is ook een handige VictoriaMilan app, zodat je vanaf je telefoon naar een spannende affaire kunt zoeken. Deze kan je downloaden via GooglePlay of de App store.

Schrijf een review over VictoriaMilan
 • Bestelproces

 • Service

 • Prijs

 • Bezorging

Zou je vaker iets bestellen bij dit bedrijf?

Totaal

0