Second Love reviews & ervaringen

 • Website

 • Categorie

  Dating

Bestelproces

7

Service

7

Prijs

7

Bezorging

7

7

100% zou dit bedrijf aanbevelen

Second Love is een datingsite voor mensen die op een discrete manier vreemd willen gaan. Het is dus niet de bedoeling dat er een lange relatie uitkomt, maar dat de date naast het huidige huwelijk of partnerschap plaatsvindt. Omdat alle leden er op die manier instaan, is er nooit sprake van een misverstand en weet iedereen exact waar ze aan toe zijn. De site werkt hetzelfde als andere datingsites, met de uitzondering dat vrouwen gratis lid worden.

Ben jij geïnteresseerd in deze service? Lees dan eerst deze Second Love ervaring door voor meer over de datingsite, Second Love ervaringen van huidige gebruikers en de betrouwbaarheid. Laat daarna ook je eigen Second Love beoordeling achter.

Wat is Second Love?

Volgens Second Love zelf kan een beetje flirten geen kwaad en dat is dan ook exact de reden van het bestaan van deze datingsite. De doelgroep zijn mensen in een vaste relatie die wat extra spanning zoeken. Dit zijn vaak mensen die open zijn met hun partner over wat ze doen bij Second Love, maar dat hoeft niet. Vrouwen schrijven zich gratis in en mannen moeten voor hun lidmaatschap betalen. Vervolgens is het een kwestie van een partner zoeken met dezelfde interesses en om contact te leggen. Bevalt dit, dan plan je een date. Wat ook je mening over vreemdgaan en flirten als je niet vrijgezel bent, er lijkt zeker een markt te zijn voor een datingsite zoals Second Love.

Second Love ervaringen

Veel gebruikers van datingsites houden ervan om te klagen. Het is dus niet moeilijk om negatieve Second Love reviews te vinden. Gelukkig worden er ook voldoende positieve Second Love beoordelingen achtergelaten. Huidige en voorgaande gebruikers klagen over de hoge prijzen, over het feit dat er weinig reacties komen en omdat er te weinig vrouwen zijn aangemeld.

Positieve Second Love ervaringen geven aan dat de site discreet en betrouwbaar is, dat de profielen echt zijn en dat het een veilige manier biedt om vreemd te gaan. Er zijn dus gebruikers die van een positieve Second Love ervaring spreken en anderen die er helemaal niet tevreden over zijn. Dat is iets wat je bij veel ervaringen over datingsites aan zal treffen.

Is Second Love betrouwbaar?

Bij een site zoals Second Love is betrouwbaarheid nog belangrijker. Je wilt niet dat familie, vrienden en partners erachter komen dat je vreemdgaat. Helaas heeft Second Love geen keurmerken of certificeringen waarmee je de betrouwbaarheid meet. Second Love beschermt jouw gegevens op andere manieren:

 • De website heeft een beveiligde verbinding.
 • Second Love heeft een KvK-nummer en een btw-nummer.
 • Je gegevens worden niet voor commerciële doeleinden gebruikt of aan derden verstrekt.
 • De naam Second Love komt niet voor op je bankafschriften.
 • Second Love biedt veilige betaalmethoden aan.

Second Love klachten

Wil jij een Second Love klacht indienen, dan is er geen standaard klachtenprocedure om op terug te vallen. Je bent dus overgeleverd aan de klantenservice en de gewone contactmogelijkheden. De klantenservice van Second Love is summier. De enige plek waar je momenteel je Second Love klacht in kunt dienen is per e-mail, charlie@secondlove.nl. Je kunt het ook altijd schriftelijk per post proberen, naar adres Postbus 85209, 3009 ME, Rotterdam.

Betaalmogelijkheden

Betalen is bij Second Love goed geregeld. Je doet dat met alle grote bekende betaalmethoden, namelijk iDEAL en creditcard (VISA, Mastercard, American Express), PayPal of met een bankoverschrijving. Voor Belgische leden is er BanContact/Mister Cash. Ze geven aan dat je ook contant kunt betalen, maar niet waar of hoe.

Gebruiksvriendelijkheid website

Second Love windt er geen doekjes om en is van het begin af aan eerlijk over wat ze doen. De homepage bevat duidelijke informatie over aanmelden, over Second Love zelf en over vreemdgaan. Er is geen ‘over Second Love’ pagina, wat jammer is. Er is wel een blog met allerlei handige informatie, je krijgt tips over online dating en over het zoeken van een date buiten je vaste relatie om.

Bij Second Love inloggen kan op de website, maar er is ook een Second Love app. Daar kan je contact leggen via je telefoon. Er is ook een chatfunctie die je als lid van Second Love kunt gebruiken. Daarmee praat je snel met andere leden. De website is dus duidelijk en gemakkelijk toe te passen. Er mist wel informatie, zoals een klachtenprocedure, een uitgebreide contactpagina en een ‘over ons’ sectie.

Second Love contact en klantenservice

Contact met Second Love kan momenteel alleen via het e-mailadres charlie@secondlove.nl of het postadres Postbus 85209, 3009ME, Rotterdam. Besluit je te e-mailen dan krijg je binnen 24 uur antwoord op je vraag. Op het moment van schrijven is de helpdesk niet telefonisch beschikbaar, in verband met de vakantie. Als dat verandert na de vakantie, hoor je dat hier direct.

Wat je ook kunt proberen is om de uitgebreide FAQ-pagina te raadplegen. Second Love is niet actief op sociale media.

2 reviews

Gemengde gevoelens

Ik heb me aangemeld bij Secondlove.nl, maar ik ben niet echt onder de indruk van de website. Hoewel het idee achter de site interessant is, lijkt het erop dat de community voornamelijk uit mannen bestaat en dat er weinig vrouwen zijn om mee te matchen. Ook vind ik de website nogal verouderd en niet erg vriendelijk in gebruik.

Een nieuw hoofdstuk met Secondlove

Secondlove.nl moet ik wel goed reviewen, want dankzij deze datingsite heb ik een geweldige man ontmoet die mijn leven compleet heeft gemaakt. Leuke website voor avontuur. Voor een vrouw veel keuze, weet niet hoe het voor een man is.

Schrijf een review over Second Love
 • Bestelproces

 • Service

 • Prijs

 • Bezorging

Zou je vaker iets bestellen bij dit bedrijf?

Totaal

0