Parship reviews & ervaringen

 • Website

 • Categorie

  Dating

Bestelproces

0

Service

0

Prijs

0

Bezorging

0

0

Parship.nl is een datingsite voor hoogopgeleide singles. Ze bieden hun diensten aan in 13 verschillende landen. De leden van deze datingsite zijn gemiddeld 30 jaar of ouder en op zoek naar een serieuze relatie. Volgens Parship zelf zijn ze de oudste datingsite voor hoger opgeleide singles.

In deze Parship review lees je over hoe het is om bij deze datingsite aangesloten te zijn, over of ze betrouwbaar zijn en over de Parship ervaringen van huidige leden. Laat daarna op deze pagina ook jouw Parship beoordeling achter.

Al 20 jaar Parship

Parship werd in 2003 opgericht in Nederland, met als doel hoger opgeleide singles te helpen aan een serieuze en gelukkige relatie. Ze hanteren naar eigen zeggen een unieke methode waarbij ze je persoonlijkheid testen en daar een match bij zoeken. De slagingskans zou met 38% daardoor hoger zijn dan bij andere datingsites. Er is een aparte Parship website specifiek voor gay singles. Via Parship kom je in contact met vrijgezellen met hetzelfde opleidingsniveau die ook echt op zoek zijn naar een levenspartner. De man/vrouw balans is bijna 50/50.

Parship ervaringen van huidige leden

Voordat je je bij een datingsite aansluit, lees je de Parship reviews door van huidige leden. Daarvan leer je hoe het echt is om lid te zijn. Helaas zijn deze in het geval van Parship erg negatief. Leden geven aan dat een lidmaatschap duur is, dat er onduidelijke en mogelijk valse profielen op staan en dat er weinig interactie loskomt. Er wordt ook aangegeven dat Parship je lidmaatschap automatisch verlengt en zo geld van je rekening af blijft halen.

Hier moet wel bij gezegd worden dat de meeste datingsites voornamelijk slechte beoordelingen krijgen. Mensen klagen van nature erg graag en alle gegevens van Parship zien er erg goed uit. Tevreden leden geven aan dat ze door de persoonlijkheidstest goede matches voorgesteld krijgen en dat ze het fijn vinden dat je het lidmaatschap even op pauze kunt zetten als je iemand hebt gevonden.

Is Parship betrouwbaar?

Vergeleken met anderen datingsites heeft Parship een groot aantal concrete bewijzen van betrouwbaarheid. Dat is voor gebruikers een groot voordeel, want ze zijn hierop getest door onafhankelijke instanties. Wat de Parship beoordelingen ook zeggen, hieruit blijkt dat ze zeker betrouwbaar zijn:

 • Parship heeft het Thuiswinkel Waarborg keurmerk en het Keurmerk Veilig Daten.
 • Ze komen ruim in het groen op de Privacymeter van de Consumentenbond.
 • Ze hanteren een beveiligde Verisign SSL-verbinding.
 • De profielen worden handmatig gecontroleerd.
 • Er is een KvK nummer en een BTW-nummer.

Parship klachten indienen

Heb jij een Parship klacht die je bij deze datingsite wilt neerleggen? Parship geeft aan dat je deze op verschillende manieren kunt indienen, namelijk per e-mail (klantenservice@parship.nl), met het contactformulier of per telefoon. Er wordt geen telefoonnummer gegeven, maar na even zoeken blijkt dat 020 499 01 67 te zijn. Je kunt ze ook een brief sturen naar PE Digital GmbH, Parship Klantenservice Nederland, Speersort 10, D-20095 Hamburg, Duitsland of een fax (+49 (0)40 46 00 26 152).

Omdat Parship aangesloten is bij Thuiswinkel Waarborg heb je ook de mogelijkheid om je klacht via de onafhankelijke geschillencommissie van dit keurmerk te melden.

Betaalmogelijkheden

Parship is één van de duurste datingsites van Nederland. Daar staat tegenover dat je bewijs van betrouwbaarheid krijgt en dat je je aansluit bij een site met een hoge kans van slagen. Wat betreft de betaalmogelijkheden is het aanbod summier. Parship accepteert alleen lidmaatschapskosten die per bankoverschrijving zijn betaald.

Gebruiksvriendelijkheid website

De website van Parship ziet er overzichtelijk en aantrekkelijk uit. Je ziet op de homepage direct de keurmerken en de belangrijke voordelen van deze datingsite. Je kunt ook gemakkelijk een profiel aanmaken. Verder wordt er handige informatie verstrekt over veiligheid tijdens daten, contact leggen of hoe je het beste een partner zoekt. Ook kan je regionaal zoeken op je eigen woonplaats of regio.

Sommige informatie is wel lastig te vinden, zoals contactinformatie, de openingstijden van de helpdesk en een telefoonnummer. Deze informatie staat bijvoorbeeld niet op de contactpagina, maar wel op de over ons pagina. Er is een uitgebreide FAQ-sectie waarnaar je regelmatig verwezen wordt.

Bij Parship inloggen als lid verschaft mogelijk meer informatie. Er is ook een Parship dating app die je kunt gebruiken, als je dat makkelijker vindt dan elke keer de website te openen.

Parship contact en helpdesk

Als je een vraag hebt voor Parship, dan is de FAQ-sectie een uitkomst. Vind je daar niet wat je zoekt, dan is de helpdesk van maandag tot en met vrijdag van 10:00 tot 13:00 uur geopend. Je belt ze op 020 499 01 67. Je kunt ook gebruik maken van het contactformulier om je vraag te stellen of deze direct e-mailen naar klantenservice@parship.nl. Parship is actief op Facebook en Twitter en er is een Parship app voor als je ook op je telefoon toegang wilt tot je datingsite.

Schrijf een review over Parship
 • Bestelproces

 • Service

 • Prijs

 • Bezorging

Zou je vaker iets bestellen bij dit bedrijf?

Totaal

0