Novamora reviews & ervaringen

 • Website

 • Categorie

  Dating

Bestelproces

10

Service

10

Prijs

2

Bezorging

0

5.5

0% zou dit bedrijf aanbevelen

Novamora is een datingsite voor mensen van 18 jaar of ouder. Door je interesses en voorkeuren door te geven, kan je in contact komen met andere deelnemers. Er is een gratis profiel en voor een vast bedrag per maand krijg je VIP-toegang. Wat Novamora onderscheidt van de rest, is dat ze zich richten op iedereen (singles en stellen) die een spannende date zoekt. De slogan, Dating vol passie! sluit daarbij aan.

Denk jij eraan om je bij Novamora aan te melden, lees dan eerst deze Novamora review door. Je vindt er alles, van ervaringen van huidige gebruikers tot allerlei handige praktische informatie. Ook nemen we de betrouwbaarheid van Novamora onder de loep. Heb jij een Novamora beoordeling voor ons? Laat deze dan hier achter.

Wat is Novamora?

Op de website van Novamora is weinig te vinden over het bedrijf zelf. Ze zijn gevestigd in Nijmegen en maken deel uit van Sexy Dating Networks, maar meer over de achtergrond en oprichting van Novamora wordt niet gegeven. De kans is groot dat je van Novamora gehoord hebt via reclame op de radio of op televisie. Daar halen ze ook de meeste nieuwe deelnemers mee binnen. Via hen kan je veilig, discreet en anoniem een profiel aanmaken, zelfs zonder foto. Vervolgens gebruiken deelnemers hun eigen profiel om iemand te vinden met dezelfde interesses en daar contact mee te leggen.

Novamora ervaringen

Als je kijkt naar de Novamora reviews van voorgaande gebruikers, dan zijn deze zorgwekkend. Er zijn een aantal mensen die slechte ervaringen hebben met deze site. Zo zouden er meer mannen dan vrouwen zijn aangemeld en krijgen vrouwen daardoor erg veel reacties. Ook wordt er beweerd dat er fake profielen op de site zijn gezet. Anderen geloven dat de site nep is en weer anderen geven aan dat de website niet goed werkt. Dit zijn uiteraard de meningen van anderen. Besluit jij je ook aan te melden, dan is jouw Novamora ervaring misschien anders.

Een positieve Novamora beoordeling is lastig te vinden. Enkele gebruikers spreken wel van goede ervaringen met de datingsites en leuke dates die daaruit zijn voortgekomen. Ook geven ze aan dat ze blij zijn met de prijzen en de diensten die ze daarvoor terugkrijgen. Het is dus niet allemaal slecht.

Is Novamora betrouwbaar?

Aan de Novamora beoordelingen van gebruikers te zien is de betrouwbaarheid van deze website in twijfel te trekken. Dat zijn meningen van anderen, dus misschien vertelt kan Novamora het tegendeel bewijzen. We bespreken hier een aantal punten die extra concreet bewijs kunnen leveren over de betrouwbaarheid van deze spannende datingsite.

 • Novamora heeft geen keurmerk, dus er is geen onafhankelijk bedrijf geweest dat hun betrouwbaarheid echt heeft getest. Een keurmerk zou wel een duidelijk bewijs van kwaliteit zijn geweest.
 • De enige manier waarop je met Novamora contact op kunt nemen is via het contactformulier. Er is geen telefoonnummer, chatservice of e-mailadres. Er worden ook geen openingstijden gegeven van de klantenservice. Dat is vreemd en een beetje verdacht.
 • Novamora heeft wel een beveiligde SSL-verbinding, dus je persoonlijke gegevens zijn er echt veilig. Niemand van buiten krijgt toegang tot je profiel en je financiële gegevens als je betaalt.

Een Novamora klacht indienen

Novamora klachten moeten dus ook via het contactformulier worden ingediend. Er wordt op de website niet verder ingegaan op een eventuele klachtenprocedure. Omdat Novamora niet bij een keurmerk is aangesloten, is er ook geen onafhankelijke geschillencommissie waar je met je Novamora klacht naartoe kunt. Misschien dat je dat krijgt als je je hebt aangemeld en bij Novamora kunt inloggen.

Novamora betaalmogelijkheden

Novamora heeft een veilige verbinding en biedt veilige betaalmethoden aan. Je kunt er dus zorgeloos geld naar overmaken. Dit kan via iDEAL en Creditcard of je kunt een bankoverschrijving gebruiken. Voor Belgische klanten is er BanContact voor veilige en snelle betalingen.

Gebruiksvriendelijkheid website

Zonder een account aan te maken bij Novamora, is de informatie op de website duidelijk maar beperkt. Je leest er over hoe Novamora werkt, hoe je de klantenservice bereikt en er is een goede veelgestelde vragen sectie. Ook maken ze op hun homepage duidelijk dat er geen fictieve profielen op de datingsite aanwezig zijn.

Op de homepage vind je een link naar de Novamora shop met sekstoys, kleding en andere erotische producten. Er is ook een artikel met datingtips voor als je van de website gebruik gaat maken, maar geen blog. Alles is gemakkelijk te vinden, maar echt veel informatie wordt er ook niet gegeven. Misschien is dat anders als je als Novamora gebruiker inlogt en volledige toegang krijg tot alle beschikbare informatie.

Novamora contact, helpdesk en klantenservice

Er is een uitgebreide veelgestelde vragen sectie waarin je allerlei informatie kunt vinden over inschrijven, berichten sturen, de beschikbare abonnementen en profielen zoeken. Met Novamora contact opnemen kan dus alleen via het contactformulier. Ook zijn ze niet beschikbaar via sociale media of chat.

1 reviews

Krijg veel te veel reactie

Krijg gewoon veel te veel reacties na aanmelding van veel mannen. Schiet niet op en ze zijn ook niet series dus weet niet wat ik ervan moet vinden!! Als vrouw heb je wel de keuze haha

Schrijf een review over Novamora
 • Bestelproces

 • Service

 • Prijs

 • Bezorging

Zou je vaker iets bestellen bij dit bedrijf?

Totaal

0