50liefde reviews & ervaringen

 • Website

 • Categorie

  Dating

Bestelproces

0

Service

0

Prijs

0

Bezorging

0

0

50liefde is een dating site voor 50-plussers. Inschrijven is gratis en helpt je contact te leggen met duizenden andere leden. Daarbij krijg je datingtips, zijn je gegevens anoniem en veilig en kan je zo een leuke relatie of een mooie vriendschap beginnen. Het kan voor 50-plussers lastig zijn om een nieuwe liefde te vinden, omdat de tijden van disco’s en nachtclubs vaak voorbij zijn. Met een datingsite zoals 50liefde is dat probleem er niet meer.

In deze 50liefde review lees je over deze datingsite; de betrouwbaarheid, de ervaringen van haar gebruikers en de praktische informatie. Deel je ervaring en laat je eigen 50liefde beoordeling achter, voor andere gebruikers die eraan denken zich bij deze datingsite aan te melden.

Dit is 50liefde

50liefde maakt onderdeel uit van ConnectionBuilders. Het is een datingsite waar mannen en vrouwen een profiel aan kunnen maken en zo een date in kunnen plannen. Je kunt kiezen uit twee verschillende lidmaatschappen, namelijk gratis en premium. Door te kijken naar interesses en eigenschappen worden profielen aan elkaar gelinkt. Er wordt weinig bekend gemaakt over de geschiedenis van 50liefde, over hoe lang ze al bestaan en over hoe ze zijn begonnen. 

Momenteel zijn er duizenden leden, de profielen worden handmatig gecontroleerd en je kunt er veilig en anoniem daten. Ze zijn dus uitgegroeid naar een grote en bekende datingsite in Nederland en België.

50liefde ervaringen

De 50liefde reviews die door gebruikers zijn doorgegeven, zijn niet erg positief. Gebruikers geven aan dat de site hun leden oplicht, dat er extra kosten zijn waar je niet van op de hoogte wordt gebracht en dat er te weinig leden zijn. Ook de klantenservice zou niet erg behulpzaam zijn. Een aantal voorgaande gebruikers raden in hun 50liefde beoordelingen aan om geen lid te worden. Ook al zijn dit beoordelingen van anderen en hoeft jouw ervaring niet hetzelfde te zijn, het blijft een feit dat er meer mensen ontevreden dan tevreden zijn over deze datingsite.

Een positieve 50liefde ervaring is lastig te vinden, maar ze zijn er zeker wel. Mensen schrijven dat ze hun ware liefde hebben gevonden en dat het een datingsite is die ze echt aanraden. Ook zeggen ze dat de website gebruiksvriendelijk is, dat registratie snel gedaan is en dat ze hele leuke dates hebben kunnen organiseren. 

Wat wel opvalt is dat deze ervaringen verouderd zijn en dat er momenteel nauwelijks 50liefde reviews (positief of negatief) meer worden achtergelaten. 

Is 50liefde betrouwbaar?

De meningen over de betrouwbaarheid van 50liefde zijn dus verdeeld. Er zijn 50liefde beoordelingen die zeer positief zijn en 50liefde ervaringen die niet zo goed zijn verlopen. Zijn er andere manieren om de betrouwbaarheid te meten? De onderstaande punten geven concreter bewijs:

 • Op de 50liefde website worden een KvK-nummer, een btw-nummer en contactgegevens genoemd.
 • De website heeft een beveiligde SSL-verbinding en biedt veilige betaalmethoden aan.
 • Er is geen keurmerk, er zijn geen certificeringen of prijzen die ze hebben gewonnen voor hun website.

50liefde klachten

Wat ook mist op de 50liefde website is een FAQ-pagina, maar de klachtenprocedure wordt toegelicht in de algemene voorwaarden. Klachten dien je schriftelijk in via het e-mailadres van 50liefde (helpdesk@50liefde.nl) en deze proberen ze binnen 5 werkdagen te beantwoorden. 

Betaalmogelijkheden

Bij 50liefde moet je betalen voor een abonnement. Je betaalt maandelijks, per kwartaal of jaarlijks. Daar is een vast bedrag voor. Wil je ook contact kunnen opnemen met leden met een gratis profiel, dan moet je daar extra voor betalen.

De betaalmethoden die worden aangeboden zijn BanContact voor Belgische gebruikers, iDEAL voor Nederlandse gebruikers en VISA als alternatief. Behalve dat zijn er geen andere manieren om te betalen, zoals via een bankoverschrijving, Mastercard of PayPal.

Gebruiksvriendelijkheid 50liefde website

De 50liefde reviews geven aan dat de website erg gebruiksvriendelijk is. En dat is belangrijk voor mensen die wat ouder zijn. Via de homepage krijg je informatie over 50liefde, lees je over de ervaringen van voorgaande leden en krijg je meer informatie over prijzen en diensten, de bedrijfsgegevens en de betaalmogelijkheden.

Aanmelden doe je via een formulier en vanaf dat moment kan je bij 50liefde inloggen, een profiel aanmaken en andere gebruikers benaderen. Anderen kunnen dan ook contact opnemen met jou en hopelijk vind je dan de liefde van je leven. Via het 50liefde blog krijg je meer informatie over dating voor 50-plussers en hoe je dat het beste aan kunt pakken.

50liefde contact en openingstijden helpdesk

Je kan gemakkelijk met 50liefde contact opnemen. Er is geen veelgestelde vragen sectie, dus als je een vraag of opmerking hebt moet je direct naar de klantenservice toe. Deze kan je bereiken via contactformulier of e-mail (helpdesk@50liefde.nl). Ze zijn ook telefonisch bereikbaar op 085-401 3450. Je kunt ze tussen 11:00 en 15:00 bellen op werkdagen. 

Andere contactmogelijkheden, zoals een chatfunctie of sociale media worden niet aangeboden. Dat zou ook voor de doelgroep wat minder gepast zijn.

Schrijf een review over 50liefde
 • Bestelproces

 • Service

 • Prijs

 • Bezorging

Zou je vaker iets bestellen bij dit bedrijf?

Totaal

0