Eliza was here reviews & ervaringen

 • Website

 • Categorie

  Reisorganisaties

Bestelproces

0

Service

0

Prijs

0

Bezorging

0

0

Als je met Eliza was here een reis boekt, dan boek je een reis naar een locatie waar massatoerisme nog geen kans heeft gehad. Dit reisbureau specialiseert zich in het vinden en aanbieden van bestemmingen die jou de mogelijkheid geven optimaal te genieten van de vakantie, van de plaatselijke bewoners en de cultuur. Deze zijn zorgvuldig uitgezocht en gekeurd op vriendelijkheid, bijzonderheid en kleinschaligheid. Bij elke vlucht zit een huurauto inbegrepen, zodat jij de overvolle busreis naar het hotel vermijdt en direct de andere kant op gaat. Lees in deze Eliza was here review verder over deze eigenzinnige reisorganisatie en laat je eigen Eliza was here beoordeling achter.

Eliza was here in het kort

Eliza was here bestaat al sinds 2001. In dat jaar reisde Eliza zelf door de Algarve en vond ze een bestemming die ze zo mooi vond dat ze hem met anderen wilde delen. Vanaf dat moment was haar passie begonnen en wijdde ze haar tijd aan het vinden van de meest authentieke plekjes in Europa. In 2008 waren dat er al tien. Vandaag de dag is Eliza was here een reisorganisatie die haar klanten een unieke ervaring aan wil bieden. Ze krijgen de mogelijkheid om een land te ontdekken niet vanuit een groot resort, maar van tussen de bevolking en hun cultuur. Met meer dan 600 bijzondere bestemmingen die zorgvuldig zijn uitgekozen, is Eliza was here echt uniek.

Eliza was here ervaringen

Dit alles klinkt heel mooi en op papier is dat het ook, maar maakt Eliza was here haar beloftes waar? Niemand kan je dat beter vertellen dan reizigers die met deze organisatie op vakantie zijn geweest. Eliza was here beoordelingen zijn over het algemeen heel goed. Op Trustpilot geeft bijna 80% van de gebruikers ze een uitstekende score. De goede Eliza was here reviews gaan over de mooie bestemmingen, snelle communicatie en goede organisatie. Er zijn zelfs klanten die meer dan acht met ze op reis zijn geweest.

Slechte Eliza was here ervaringen gaan over de locaties en dat deze niet aan de eisen voldoen. Zo zou het ver rijden zijn en is er weinig te doen op de bestemming. Dit zijn echter wel exact de kenmerken van wat Eliza was here aanbiedt en in deze gevallen is dit misschien niet de juiste reisorganisatie voor deze klanten geweest. Een andere klacht die ze krijgen is dat communicatie moeilijk verloopt. Een zeer positief punt is dat Eliza was here op elke negatieve review een antwoord geeft en voorstelt een oplossing te zoeken.

Is Eliza was here betrouwbaar?

Eliza was here is volgens de meeste van haar klanten betrouwbaar en een echte aanrader. Dit wordt ook bevestigd door de keurmerken die Eliza was here heeft. Ze zijn aangesloten bij de SGR, de ANVR en het Calamiteitenfonds, en daarbij hebben ze het Thuiswinkel Waarborg keurmerk en het E-commerce Europe keurmerk. Dat is allemaal erg netjes en geeft jou als reiziger de garantie dat je aanbetaling veilig is en dat je uitgaven bij calamiteiten worden vergoed. Behalve dat geeft Eliza was here zelf ook een aantal andere garanties, zoals een omruilgarantie, een dokter via de app en een geld terug garantie.

Eliza was here klachten

Heb je een Eliza was here klacht voor je op vakantie gaat, dan dien je die gemakkelijk in via het contactformulier online. Je krijgt dan een ontvangstbevestiging en binnen een dag antwoord. Klachten tijdens je vakantie neem je op met je accommodatie of met Eliza was here zelf via +31 10 2700 821. Na je vakantie heb je twee maanden om de klacht die op locatie niet is opgelost opnieuw aan te kaarten. Dit doe je ook via het contactformulier online. Het is wel belangrijk dat je deze dan op bestemming al wel hebt ingediend.

Betaalmogelijkheden

Bij Eliza was here betaal je veilig:

 • iDEAL
 • Creditcard
 • Bankoverschrijving

Als aanbetaling moet je 30% van de reissom overmaken plus alle extra kosten (calamiteitenfonds, verzekering, polis). De resterende 70% moet je binnen 6 weken voor vertrek betaald hebben.

Gebruiksvriendelijkheid website

De website van Eliza was here is erg gebruikersvriendelijk. Je wordt niet overspoeld met deals en reclame, maar wordt gepresenteerd met een rustig thema en alle noodzakelijke links. Het vinden van je vakantie is ook gemakkelijk en momenteel zijn er al 618 adressen om te bekijken. Je gebruikt de filters om een selectie te maken en dan is het een kwestie van vergelijken. Je kunt ook op Mijn Eliza was here inloggen en zo je eigen reis beheren.

Eliza was here contact, helpdesk en klantenservice

Als je in de uitgebreide FAQ-sectie je antwoord niet vindt, dan kun je Eliza was here bellen (010 2700820), e-mailen via het contactformulier of aanspreken via Facebook of Instagram. De klantenservice is open van 09:00 tot 17:45 op maandag tot en met vrijdag en van 09:00 tot 17:00 op zaterdag. Zondag zijn ze gesloten.

Schrijf een review over Eliza was here
 • Bestelproces

 • Service

 • Prijs

 • Bezorging

Zou je vaker iets bestellen bij dit bedrijf?

Totaal

0