Leen bakker reviews & ervaringen

 • Website

 • Categorie

  Wonen

Bestelproces

10

Service

10

Prijs

8

Bezorging

10

9.5

100% zou dit bedrijf aanbevelen

Elke dag genieten in een betaalbare inrichting van hoge kwaliteit, dat is wat Leen Bakker haar klanten wil bieden. Leen Bakker is een winkel gespecialiseerd in meubels en woonaccessoires voor binnen en buiten. Er zijn 170 fysieke Leen Bakker winkels om te bezoeken en er is een uitgebreide webwinkel, die altijd geopend is. De winkel zelf bestaat al 100 jaar en heeft dus zeker ruime ervaring in haar vakgebied. In deze Leen Bakker review lees je meer over deze traditionele Nederlandse meubelzaak, over wat voorgaande klanten zeggen en de gebruiksvriendelijkheid. Laat daarna ook je eigen Leen Bakker beoordeling achter.

Leen Bakker in het kort

Wie heeft er nu niet van Leen Bakker gehoord? Het begon in 1918, toen Cornelis Bakker een winkel opende in Rotterdam. Hij verkocht garen en stoffen en toen zoon Leen de winkel in 1953 overnam, was de naam Leen Bakker geboren. Al in 1985 breidden ze uit naar België en daar leveren ze nu nog steeds. In 2019 bestond Leen Bakker 100 jaar en ondertussen werken er 2500 medewerkers, hebben ze 170 winkels in Nederland en België en zijn ze een begrip in ons land. Met het servicekantoor en distributiecentrum in Raamsdonksveer, sturen ze vanaf daar alles aan, inclusief de webshop.

Leen Bakker ervaringen

De Leen Bakker reviews van voorgaande klanten zijn niet allemaal goed. Een kwart van de mensen die een Leen Bakker ervaring hebben achtergelaten, zijn niet tevreden. Ze hebben het over slechte service, lange levertijden en het feit dat de meubelen bij aflevering niet in elkaar worden gezet. Iemand van de klantenservice van Leen Bakker reageert wel op deze negatieve reacties, maar zonder echt een oplossing te bieden.

De helft van de Leen Bakker beoordelingen komen van hele tevreden klanten. Deze gaan vooral over de prijs/kwaliteit verhouding van de producten, vriendelijke medewerkers en de professionele houding van Leen Bakker. Ook vinden veel klanten het handig dat je de producten eerst in het filiaal kunt uitproberen en daarna online kunt bestellen als je eenmaal je beslissing hebt gemaakt.

Is Leen Bakker betrouwbaar?

De negatieve Leen Bakker ervaringen gaan niet over betrouwbaarheid. De winkel heeft het Thuiswinkel Waarborg certificaat gekregen, wat betekent dat ze uitgebreid zijn gekeurd door een onafhankelijke instantie, Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg in dit geval. Ze hebben dit keurmerk al sinds 2010 en het vertelt je dat de webwinkel, veilig, betrouwbaar en eerlijk is. Je kunt dus veilig betalen, de prijzen en productinformatie zijn duidelijk en het bestelproces is helder en overzichtelijk. Uit de Leen Bakker beoordelingen en het keurmerk kan je concluderen dat deze winkel betrouwbaar is.

Leen Bakker klachten

Als je een Leen Bakker klacht hebt, dan kun je daarmee naar de klantenservice gaan. Deze bel je op 088-7860200. Soms is het beter om een klacht schriftelijk in te dienen en dan is er een contactformulier. Je krijgt dan binnen 5 dagen antwoord. Ben je daarna nog steeds niet tevreden, dan zijn er drie onafhankelijke geschillencommissies die je kunt aanspreken:

 • Geschillencommissie Wonen
 • Geschillencommissie Thuiswinkel
 • Europees ODR-platform

Betaalmogelijkheden

In de Leen Bakker winkels betaal je uiteraard gewoon contant, met je creditcard, met je pinpas of met je cadeaukaart. Daar kun je ook een aanbetaling doen. Online betalingen worden verwerkt door Ogone en zijn dus veilig. Bij de webwinkel kun je betalen met iDEAL, Creditcard, PayPal of een cadeaubon. Aanbetalingen zijn bij de webwinkel niet mogelijk. Er zijn dus voldoende betaalmogelijkheden waar iedereen wat mee kan en deze zijn allemaal gratis.

Gebruiksvriendelijkheid website

Besluit je niet in één van de 170 winkels van Leen Bakker te winkelen, maar in de webshop, dan zie je dat deze vergelijkbaar is met de websites van veel andere grote warenhuizen. Bovenaan de pagina vind je de productcategorieën waarop je kunt filteren, maar er is ook een zoekbalk waarin je zelf een opdracht in kunt geven. Daar onder staan de huidige aanbiedingen, wat ook handig kan zijn. Bij Leen Bakker inloggen kan via Mijn Leen Bakker waar je toegang krijgt tot je bestelling en winkelwagen.

De pagina’s staan erg vol, maar het is niet moeilijk om de producten te vinden die je zoekt. De prijzen zijn duidelijk, er zijn filters die je kunt toepassen en per product krijg je een uitgebreide toelichting inclusief duidelijke foto’s. De website is gebruiksvriendelijk en voor mensen die regelmatig online winkelen ook erg herkenbaar. De artikelen per categorie over advies en inspiratie zijn ook een aanrader.

Leen Bakker contact, helpdesk en klantenservice

Als jouw vraag niet op de FAQ-pagina wordt beantwoord, dan neem je contact op met Leen Bakker via het contactformulier of telefoon (088-7860200). Ze zijn open op maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 18:00. Gebruik je het contactformulier, dan kan het twee weken duren voordat je antwoord krijgt. Zoek je een snellere reactie, stuur dan een chatbericht via Facebook of Twitter. Deze worden binnen 48 uur beantwoord. Je kunt ook bij Mijn Leen Bakker inloggen voor meer informatie over je betalingen, je bestelling en je eigen account.

1 reviews

Prima winkels

Ga vaak langs bij Leen Bakker, altijd veel nieuwe producten in de winkel zodat het leuk blijft. Pas hier voor het eerst online besteld, ging goed. Handig dat je een product ook kan retourneren in de winkel.

Schrijf een review over Leen bakker
 • Bestelproces

 • Service

 • Prijs

 • Bezorging

Zou je vaker iets bestellen bij dit bedrijf?

Totaal

0