Timbler reviews & ervaringen

Bestelproces

0

Service

0

Prijs

0

Bezorging

0

0

Timbler is een website en app die je helpt al je foto’s die je maakt te ordenen en te koesteren. Het is opgezet door twee vaders die doorhadden dat al deze mooie herinneringen eigenlijk grotendeels onbenut bleven. Zij zetten een service op waarmee je gemakkelijk fotoboeken maakt, waarmee je foto’s toevoegt op wanddecoratie en waarmee je een fotokalender kunt laten maken. Deze service was Timbler en ze bestaan inmiddels al zes jaar. Deze Timbler review gaat verder in op dit bedrijf, op de betrouwbaarheid ervan en praktische informatie. We nodigen iedereen uit hier ook een Timbler beoordeling achter te laten, als je zelf ervaring hebt met deze fotospecialisten.

Timbler in het kort

In 2018 hadden twee vaders er genoeg van. Het maken van schitterende foto’s is gemakkelijker dan ooit, maar er is nergens een oplossing te vinden om deze tastbaar te maken. Timbler werd geboren, een service waarbij je gemakkelijk fotoalbums maakt, persoonlijke wanddecoratie ontwerpt en waarbij je je foto’s laat verwerken in een mooie kalender. Het bedrijf maakt je dit met hun eigen programma zo gemakkelijk mogelijk en is er voor het bewaren en beschermen van je mooie herinneringen. Je stelt je product online samen en het wordt snel bij je afgeleverd. Ze leveren hun producten in de Benelux en de fototegels zijn uitgeroepen tot product van het jaar.

Timbler ervaringen

Meer dan 9 van de 10 klanten van Timbler zijn zeer tevreden over de producten en service die ze hebben ontvangen. Ze geven aan dat dit snel is en dat de fotoboeken erg mooi zijn. Ook over de tegels van Timbler zijn ze erg goed te spreken, want deze kunnen keer op keer opnieuw geplakt worden zonder dat daar een spijker aan te pas moet komen. Daarbij zijn veel Timbler reviews erg positief over de vriendelijke en vooruitstrevende klantenservice.

Echt veel negatieve Timbler beoordelingen zijn er eigenlijk niet. Soms wordt er een Timbler klacht ingediend omdat de levering lang duurt of het programma niet lekker werkt. Deze, en de positieve Timbler reviews, worden allen netjes door een medewerker van de klantenservice beantwoord. Voor de problemen wordt actief naar een oplossing gezocht. Dat is een teken dat het bedrijf hun klanten en dienstverlening serieus neemt.

Is Timbler betrouwbaar?

De enige Timbler klachten die binnenkomen gaan dus over vertraagde bestellingen en die zijn er altijd standaard bij veel e-commerce bedrijven. Als je naar de Timbler ervaring van voorgaande klanten kijkt, dan zijn ze dus zeker betrouwbaar te noemen. Voeg daar de reacties en poging om problemen op te lossen van Timbler bij op en dat ziet er wat betrouwbaarheid betreft goed uit. Daarnaast zijn er een aantal andere meer feitelijke manieren waarop betrouwbaarheid kan worden gecontroleerd.

De belangrijkste daarvan zijn keurmerken en die heeft Timbler niet. De meeste webwinkels hebben in ieder geval het Thuiswinkel Waarborg keurmerk, wat jou als klant ook bepaalde zekerheden geeft. De betaalopties die worden aangeboden zijn veilig en het SSL-certificaat is goed. Er is dus geen onafhankelijk bewijs van de betrouwbaarheid van Timbler in de vorm van een keurmerk, maar alle punten die je zelf kunt testen zien er wel goed uit.

Timbler klachten

Wie een Timbler klacht wil indienen, moet dat doen via de standaard contactmogelijkheden. Er is geen klachtenprocedure. Klachten dien je het beste schriftelijk in, via het contactformulier of via het e-mailadres hello@timbler.com.

Betaalmogelijkheden

Timbler biedt een aantal snelle en veilige betaalmogelijkheden aan.

  • iDEAL
  • Mastercard
  • ApplePay
  • PayPal

Er zijn dus voldoende betaalmogelijkheden voor klanten uit Nederland om uit te kiezen.

Gebruiksvriendelijkheid website

De Timbler website is overzichtelijk en rustig. Je wordt niet geconfronteerd met aanbiedingen, acties en ander reclameteksten. Je krijgt op de homepage een mooi overzicht met producten om uit te kiezen. Daarna kan je zelf je foto’s uploaden en er een product aan koppelen. Er zijn een groot aantal fotoalbums om uit te kiezen en behalve dat kun je ook een kalender samenstellen of wanddecoratie bestellen.

Nadat je je product hebt uitgekozen en je foto’s hebt geladen, maakt Timbler er zelf een album of kalender van. Deze kan je daarna zelf nog aanpassen en persoonlijker maken. Sneller kan het eigenlijk niet. Omdat het aantal producten dat ze aanbieden niet heel groot is en de manier waarop je ze samenstelt vrij simpel is, is dit een website die erg gebruiksvriendelijk is.

Timbler contact, helpdesk en klantenservice

Timbler heeft een FAQ sectie, waar je mogelijk antwoord krijgt op je vraag. Lukt dat niet, dan kun je ze e-mailen op hello@timbler.com, je kunt het online contactformulier gebruiken of je kan contact opnemen via Instagram of Facebook. Er wordt geen telefoonnummer genoemd en er wordt ook niet doorgegeven wanneer de klantenservice open is. Dat is wel een gemis, want even bellen is soms makkelijker en persoonlijker. Je kunt ook op je eigen account van Timbler inloggen voor meer informatie over de status van je bestelling en over je betaling.

Schrijf een review over Timbler
  • Bestelproces

  • Service

  • Prijs

  • Bezorging

Zou je vaker iets bestellen bij dit bedrijf?

Totaal

0