Deloox reviews & ervaringen

Bestelproces

0

Service

0

Prijs

0

Bezorging

0

0

Deloox, voorheen Superwinkel, is een webshop die luxe verzorgingsproducten aanbiedt voor een lage prijs. Met een groot assortiment vol met A-merken, helpen ze klanten al sinds 2009 aan de beste betaalbare beautyproducts. Dat doen ze in Nederland en België, door slim en efficiënt in te kopen. Daardoor kunnen de prijzen naar beneden en worden de producten soms met wel 70% korting verkocht. Heb jij wel eens artikelen bij deze groothandel besteld, laat dan hier je Deloox beoordeling achter. In deze Deloox review gaan we verder in op dit bedrijf, op de betrouwbaarheid, klantervaringen en contactinformatie.

Deloox in het kort

De naam Deloox bestaat nog niet zo lang. Veel mensen kennen deze shop nog als Superwinkel. De naam is het enige wat ze veranderd hebben, voor een meer internationale benadering. Superwinkel werd in 2009 opgericht en heeft sindsdien meer dan 1,5 miljoen klanten geholpen. Het assortiment bestaat uit parfums, make-up, haarproducten en verzorgingsproducten van A-merken. Deze kopen ze efficiënt in en dat betekent een lagere prijs voor jou. Daarbij geven ze weinig geld uit aan reclames of winkelpanden. Deloox is zelf erg trots op haar open en eerlijke houding en geven aan dat haar klanten meer dan tevreden zijn.

Deloox ervaringen

Het is één ding dat Deloox aangeeft dat haar klanten tevreden zijn, maar wat zeggen de onafhankelijke Deloox reviews over dit warenhuis? Ook daar zie je dat klanten erg goed te spreken zijn over de service en producten van Deloox. Meer dan 9 van de 10 beoordelingen zijn bijzonder positief. Ze gaan veel over de snelle aflevering, over de goede kwaliteit van de producten en de goede service. Ook geven ze aan dat de webshop duidelijk en overzichtelijk is en dat bestellen gemakkelijk is.

Er zijn enkele klanten die een negatieve Deloox ervaring hebben gehad. Sommige producten zijn niet naar wens en parfums zouden hun geur te snel verliezen. De klantenservice antwoordt heel netjes op al deze negatieve Deloox klachten en geeft duidelijk aan dat de producten niet nep zijn. Daarbij leggen ze uit wat er gebeurd is en bieden ze een oplossing. Dat is erg netjes en vertelt veel over de professionele houding van Deloox zelf.

Is Deloox betrouwbaar?

Er zijn enkele Deloox beoordelingen die de originaliteit van de producten in twijfel trekken. Maar als je kijkt naar de overvloed aan tevreden klanten én de professionele reactie van Deloox op de negatieve beoordelingen, dan zijn dat allen goede indicators van betrouwbaarheid. Daar komt dan ook bij dat Deloox het Thuiswinkel Waarborg keurmerk heeft, wat aangeeft dat een onafhankelijke instantie ze getest heeft en betrouwbaar en veilig heeft bevonden.

Deloox zelf geeft haar klanten ook een aantal garanties. Zo krijg je maar liefst 90 dagen bedenktijd voordat je je product moet retourneren en wordt je artikel de volgende dag afgeleverd als je vóór 22:00 bestelt. Dit alles betekent dat je zorgeloos bij Deloox kunt winkelen.

Deloox klachten

Heb je een Deloox klacht, dan kan je die indienen bij de klantenservice. Telefonisch op 040-2883548 of via e-mail klantenservice@deloox.nl. Je kunt hem ook schriftelijk indienen en opsturen naar Deloox B.V., Parmentierweg 5, 5657 EH, Eindhoven. Je krijgt binnen 14 dagen antwoord. Ben je daar niet tevreden mee, dan kan je altijd naar de onafhankelijke Thuiswinkel geschillencommissie.

Deloox betaalmogelijkheden

Bij Deloox krijg je verschillende betaalmogelijkheden aangeboden, zoals je ook kunt verwachten van een internationaal e-commerce bedrijf.

  • iDeal
  • Mastercard/VISA
  • Bankoverschrijving
  • Achteraf betalen met Klarna
  • PayPay
  • Cadeaukaarten

Gebruiksvriendelijkheid website

Zoals een aantal van de vorige klanten al in hun Deloox beoordeling aangaven, de website is erg gebruiksvriendelijk. Je kunt je producten vinden door de zoekbalk te gebruiken of de categorie te selecteren. Daarna kan je je selectie kleiner maken met een aantal filters. Je krijgt alle producten te zien die aan je eisen voldoen, inclusief de prijs en de inhoud. Als je een product selecteert krijg je veel informatie om je te helpen bij het maken van je keuze.

Op je account van Deloox inloggen kan ook. Daar kan je producten op je wishlist bekijken en je bestelling beheren. Daarnaast is de praktische informatie binnen handbereik. Er is geen blog of andere informatieve artikelen voor klanten.

Deloox contact, helpdesk en klantenservice

De Deloox website heeft een uitgebreide veelgestelde vragen sectie, waar ze ook uitleggen waarom hun producten zo goedkoop zijn en dat de merken origineel zijn. Vind je daar geen antwoord op je vraag, dan kan je de klantenservice maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 18:00 uur bereiken op 040-2883548. Je kan ze ook e-mailen op klantenservice@deloox.nl. Er is geen contactformulier of chatfunctie op de website te vinden. Je kan ze wel volgen op Instagram en Facebook.

Schrijf een review over Deloox
  • Bestelproces

  • Service

  • Prijs

  • Bezorging

Zou je vaker iets bestellen bij dit bedrijf?

Totaal

0