Albelli reviews & ervaringen

Bestelproces

0

Service

0

Prijs

0

Bezorging

0

0

Met albelli kan je je foto’s omzetten naar een tastbaar fotoboek, maar stijlvolle wanddecoratie of naar een professionele kalender. Het is een Nederlands bedrijf, gevestigd in Amsterdam, met al meer dan vijf miljoen klanten uit verschillende Europese landen. Ze willen jou het leven zo gemakkelijk mogelijk maken, zodat je je foto’s uploadt, je product laat samenstellen en er dan later alleen nog je eigen persoonlijke veranderingen aan moet doorvoeren. Deze albelli review gaat in op het bedrijf zelf, de klantenrecensies en de betrouwbaarheid ervan. We moedigen jou ook aan om hier een albelli beoordeling achter te laten.

Albelli in het kort

Naar eigen zeggen is albelli “één van de snelst groeiende e-commerce bedrijven in Amsterdam”. Ze maken al meer dan tien jaar gepersonaliseerde producten voor klanten in Nederland, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië en België. Recentelijk zijn daar ook Noorwegen en Zweden aan toegevoegd. Het is hun missie om jou kwalitatieve en unieke fotoproducten aan te leveren die je zelf hebt gecreëerd. Abelli wil jouw herinneringen tot leven brengen, door je de mogelijkheid te geven je foto’s op kalenders, kaarten, wanddecoraties, mokken of kaarten te drukken. Je maakt bij hen ook snel een mooi fotoboek.

Albelli ervaringen

Negen van de tien albelli klanten is zeer tevreden over de service die ze hebben ontvangen. Het grootste gedeelte van de albelli beoordelingen is dan ook positief. Sommige mensen maken al jaren gebruik van de diensten van dit bedrijf en zijn blij met de snelle service, het programma en de kwaliteit van de producten.

Er zijn ook enkele negatieve albelli reviews, al zijn dat er een stuk minder. Deze gaan over producten die niet op tijd worden afgeleverd of die niet van voldoende kwaliteit zijn. Het is erg goed om te zien dat iemand van albelli hier altijd op reageert, met een lang en persoonlijk antwoord. Ze stellen een oplossing voor of maken een afspraak om het probleem verder te bespreken. Dat zegt veel goeds over de werkethiek van albelli en haar houding tegenover haar klanten.

Is albelli betrouwbaar?

De goede reviews, de vele jaren ervaring en ook de reacties op albelli klachten laten zien dat dit een betrouwbaar bedrijf is. Vooral omdat klanten sneller over een negatieve albelli ervaring zullen schrijven dan over een positieve. Helaas is er behalve dat geen keurmerk om te bewijzen dat ze ook door een onafhankelijke instelling als betrouwbaar zijn verklaard. De meeste e-commerce bedrijven hebben in ieder geval het Thuiswinkel Waarborg keurmerk. Albelli heeft wel een beveiligde verbinding en veilige betaalmethoden. Zelf geven ze een 100% tevredenheidsgarantie uit, wat aangeeft dat ze erg zeker zijn van de services en producten die ze leveren.

Albelli klachten

Als je een albelli klacht hebt, dan dien je deze het beste schriftelijk in. Dat doe je binnen veertien dagen na ontvangst van je product. Ze raden zelf aan om dat telefonisch (020-7083513), per contactformulier of live chat te doen. Zij zorgen er dan voor dat je klacht op een passende manier behandeld en opgelost wordt. Helaas is albelli niet bij een keurmerk aangesloten, wat betekent dat er geen specifieke onafhankelijke geschillencommissie is waarbij je terecht kunt als je albelli klacht niet naar behoren is opgelost.

Betaalmogelijkheden

Albelli levert producten in een groot aantal landen. Dat betekent vaak dat ze ook meerdere betaalmogelijkheden aanbieden, en dat is bij albelli ook het geval.

  • Nederlanders kunnen betalen met iDEAL of een bankoverschrijving.
  • Andere opties zijn Mastercard, VISA en American Express.
  • Achteraf betalen kan met Klarna.
  • Snel betalen kan met PayPal.

Gebruiksvriendelijkheid website

De website van albelli ziet er verzorgd en overzichtelijk uit. Je kiest één van de producten en wordt vervolgens door de stappen geleid. Er zijn per productcategorie meerdere opties, dus je krijgt de kans om er echt iets unieks en bijzonders van te maken. Al met al is de opzet van de website erg gebruiksvriendelijk en is het niet moeilijk om een mooi fotoboek of ander product samen te stellen met de software die je gebruikt.

Er is ook een blog met handige artikelen over foto’s maken, cadeau-ideeën en tips voor het samenstellen van een mooi fotoboek. Onderaan de pagina staan enkele handige links, waarmee je direct naar het onderwerp dat je nodig hebt wordt gebracht. Bij albelli inloggen kan ook als je een account hebt aangemaakt. Daar kan je je projecten opslaan, je bestelling bekijken en je betaling monitoren.

Albelli contact, helpdesk en klantenservice

Op de website van albelli zie je eerst een duidelijke FAQ-sectie waar je kunt proberen je antwoord te vinden. Lukt dat niet, dan is er een chatbot die 24/7 draait, een live chat optie en een klantenservice die je bereikt op 020-7083513. Zij zijn open van maandag tot en met donderdag van 10:00 tot 16:00 uur en op vrijdag van 09:00 tot 14:00 uur. E-mailen doe je via een contactformulier en ook dat is geautomatiseerd. Zoek je liever contact via sociale media, dan kan dat met Facebook Messenger en Twitter.

Schrijf een review over Albelli
  • Bestelproces

  • Service

  • Prijs

  • Bezorging

Zou je vaker iets bestellen bij dit bedrijf?

Totaal

0